Przejdź do forum
Basic PLO - notki z...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Basic PLO - notki z treningów

32 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
4,046 Wyświetlenia
31 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pierwszy trening zaliczony, choć był on raczej dla mnie niż dla Was;) Mimo planu wkradł się nieunikniony chaos, ale przynajmniej wiem teraz jak to wygląda. Jeśli są jakieś propozycje czy sugestie odnośnie następnych - piszcie śmiało.

Urbi23

Nie dmuchaj do mikrofonu :) nie wiem jak później, ale na początku często było słychać te przeciągłe szszszszsz

szok38

Trening był super!Mam wrażenie tylko ,że za szybko chcesz nas wszystkiego nauczyć ;).No ale może wprowadzenie takie właśnie powinno być.Niestety ciągle jest problem ze słyszalnością trenerów(na końcu już w czasie gry tak u mnie rwało,że nie wiedziałem o czym mówisz), tak samo bywa i na innych treningach,więc to niekoniecznie wina mikrofonu.Pozdrawiam

bMh
bMh

ktos nagral moze?

Dahid84

wlasnie ktos nagral ? z checia bym zobaczyl jak to wyglada... i kiedy jest nastepny trening ?

a miales jakies tabelki wrzucic? przeoczylem gdzies czy jeszcze ich nie ma?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wlasnie nad tym siedze
to nie są tabelki tylko coś na kształt uogólnionego equity różnych układów
jutro pojawi się wątek

no no, o to chodzilo :P to equity zapewne w formie tabelek przedstawione :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zapraszam na trening, mam niespodzianki

Jak i gdzie najprosciej i najszybciej wrzucic maly pilk do sciagania?

bMh
bMh

odsiebie.com

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

KKT8 plo25

Jeśli ktoś chciałby uczestniczyć w dzisiejszym treningu - zaczniemy od tego rozdania i tematów tu poruszanych - cbet, 2nd i 3rd barrel.

galer

maggman jest możliwość żebyś nagrywał swoje treningi?
Ja bardzo chętnie brałbym udział, ale z reguły nie mam czasu kiedy się odbywają.
Jakby można je było nagrać i wrzucić na jakiś serwer to byłoby świetnie.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie przewiduje nagrywania treningów. Skupiam się na filmikach obecnie bardzo intensywnie, więc nieobecni na treningach coś dostaną w końcu.

Jeśli terminy treningów nie pasują wielu osobom, jestem gotów je przełożyć na praktycznie dowolny dzień czy godzinę. Kwestia do uzgodnienia imho jeśli jest taka potrzeba.

Urbi23

Teoretycznie ktoś inny mógłby nagrywać treningi, żaden problem. Spróbuję w ten poniedziałek i zobaczymy jak wyjdzie

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Racja, jeśli ktoś ma ochotę nagrywać - proszę bardzo, nie mam nic przeciwko, choć nie widzę w tym zbyt dużo sensu.

galer

Urbi23 jakby ci się udało z tym treningiem dziś, to było by super.

Urbi23

Jeżeli o mnie chodzi to jedynym problemem może być jakość dźwięku. Nie wiem jak u innych, ale u mnie w zdecydowanej większości treningów głos trenera nie jest do końca płynny. Zobaczymy jak wyjdzie. Uruchomię Camtasie i stoły, Audio record na line-in i jak będzie szło płynnie, to wrzucę potem na rapida.

Sprawdziłem i doszedłem do wniosku, że Maggman będzie musiał mówić naprawdę głośno, żeby potem było dobrze słychać :)

galer

Urbi23 spróbuj odpalić Camtasie, podstaw mikrofon pod głośniki, daj volume na opór i zobaczymy jak się uda ;)

maggman było by fajnie jakbyś dziś choć w kilku zdaniach poruszył problem dobierania rąk startowych w PLO. To nie jest takie proste jak w przypadku "normalnego" pokera, a jak wiadomo mikrolimity to limpoliada straszna.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kilka zdań na ten temat nie wystarczy. Pracuję nad filmikami na ten temat - teoretycznym no i z gry już 1 mam głównie o pf, schodzi mi się strasznie z tymi teoretycznymi, ale to musicie zrozumieć. Z tego powodu nie widzę wielkiego sensu nagrywania treningów, przynajmniej wszystkich. Możemy zrobić po prostu raz na jakiś czas trening teoretyczny gdzie nie będę grał, tylko mówił i wtedy miałoby to sens. Kwestia do dyskusji, jestem otwarty i mogę to zrobić, tym bardziej, że lubię teorię. Żeby było sensownie można nawet wcześniej zebrać kilka problemów do omówienia i machnąć taki trening i mógłbym go nawet sam nagrać.