Przejdź do forum
Wideo Fixed-Limit F...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wideo Fixed-Limit FR 1/2$ + treningi FR

12 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,016 Wyświetlenia
ajej87
PokerStrategist

Witam drogich adminów.

Jako, że siedzę głównie na FR i atakuje limit 1/2$ mam prośbę o nagranie wideo dla limitu 1/2$. Obecnie dobrze mi idzie na 0.5/1$ i chciałbym zapoznać się z limitem 1/2$, a w bazie PS jest tylko jeden filmik Walderama.

Wydaje mi się, że sporo osób, które grają fixa na micro limitach (0.25/0.5) i tak sporo wyniesie z takowego video.

Nie będę już wspominał o braku treningów FR dla FL ;(

Pozdrawiam i fixowcy czekają na odpowiedź :f_thumbsup:

11 odpowiedzi
nitro89
PokerStrategist

Podpisuję się obiema rękami pod prośbą kolegi Ajej87
Wydaję mi się że FL FR na tych limitach jest strasznie pomijany na rzecz SH..
Gram 0.5/1 i myślę też o 1/2 i również chętnie bym coś oglądnął .

Pozdrawiam

Huricano
PokerStrategist

No money in limit holdem. Everyones solid :)
Ludzie co za różnica czy przy stole siedzi 6 czy 9 graczy. Oddsy i outy się zmieniają? Jak bronisz blinda przeciwko podbiciu z BU od gościa z ATs 30 to grasz inaczej na SH a inaczej na FR?! Fix to fix. 3 ludzi u was spasuje i już stół nie różni się niczym od SH. Jeśli prosicie o takie video to naprawdę nie rozumiecie specyfiki tej gry bo wszystko możecie się nauczyć z filmów SH.

szpaq2
Elite Grinder

byłbym zainteresowany też takim wideo.
@ huricano po co atakujesz graczy FR ?? skoro fix to fix też chętnie obejrzysz film FR. Rozumiem o co ci chodzi ale po co taka krytyka ??

kopoland
BlackMember

Napisane przez Huricano
Ludzie co za różnica czy przy stole siedzi 6 czy 9 graczy. Oddsy i outy się zmieniają? Jak bronisz blinda przeciwko podbiciu z BU od gościa z ATs 30 to grasz inaczej na SH a inaczej na FR?! Fix to fix. 3 ludzi u was spasuje i już stół nie różni się niczym od SH. Jeśli prosicie o takie video to naprawdę nie rozumiecie specyfiki tej gry bo wszystko możecie się nauczyć z filmów SH.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

drafu
Oldschool Grinder

Napisane przez Huricano

grajac HU tez sie mozna przeciez nauczyc grac FR bo spasuje osmiu i mamy to samo :D

Sam gram FR ale tez troche gralem SH i to jest calkiem inna gra , na SH jest o wiele wieksza agresja wiecej ludzie przebijaja z slabszymi rekami , czesciej dochodza do SD itp wiec ogladajac filmiki SH nie da sie nauczyc grac FR.

A co do tematu tez jestem za nagrywaniem filmikow z Fr bo sporo ludzi na pewno tutaj to gra.

ajej87 Autor wątku
ajej87
PokerStrategist

Dobrze chłopaki, że już ten post skomentowaliście.

:facepalm:

brommy
Elite Grinder

na film i ja się dopiszę :)

Witam,

Waszą propozycję zgłosiliśmy naszym adminom. Teraz czekajmy na ich reakcję.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich,

Powiem szczerze, że zainteresowanie odmianą FL FR jest niewielkie i nie mamy w planach takich produkcji obecnie.

Pozdrawiam serdecznie.

brommy
Elite Grinder

Napisane przez filipCMpl
Witam wszystkich,

Powiem szczerze, że zainteresowanie odmianą FL FR jest niewielkie i nie mamy w planach takich produkcji obecnie.

Pozdrawiam serdecznie.

A jakieś angielskie sesje są tym zainteresowane?

EDIT: albo opcja, aby powstała taka produkcja po angielsku?

smack91
BlackMember

Napisane przez Huricano

JESTEŚ NAJLEPSZY!
zaczynasz denerwować tymi komentarzami, tzn. w sumie zacząłeś komentując negatywnie zagrania kogoś kto gra stokroć wyżej od Ciebie. zbastuj typie i trzymaj szeregu.