Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Troll miesiaca

14 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,761 Wyświetlenia
elo3200
Elite Grinder

Chcialbym zaproponowac, aby co miesiac odbywalo sie glosowanie na Trolla Miesiaca. Bylby to honorowy tytul (przeciwienstwo uzytkownika miesiaca), dzieki ktoremu wybrana osoba moglaby sie cieszyc w nadchodzacym miesiacu banem na forum.

Mysle, ze przyznanie tytulu powinno odbyc sie jedynie wtedy, gdy odpowiedni procent calej spolecznosci zaglosowalby na dana osobe (zeby wyeliminowac sytuacje, w ktorych w glosowaniu bierze udzial 9 osob i osoba na ktora zaglosowalo 6 dostaje bana).

Taki konkurs moglby poprawic poziom dyskusji na forum. Pelnilby funkcje prewnencyjna, a w skrajnych przypadkach eliminowalby meczacyh osobnikow.
Prosilbym o powazne potraktowanie mojej propozycji. Jesli ktos poczul sie urazony, to z gory przepraszam.

Pozdrawiam.

13 odpowiedzi
kNoq001
PokerStrategist

jestem za z tym, ze ja bym zmienil forme na "troll tygodnia" i co tydzien wlepial bany

Mooris
PokerStrategist

Witajcie

Pomysł co prawda zacny, jednak będziemy musieli spasować :)

Bana dostaje się za konkretne przewinienia, a nie w głosowaniu - i to się na 100% nie zmieni.

Pozdrawiam

TheNaturat
PokerStrategist

A szkoda, jeden z lepszych pomysłów jaki się ostatnio pojawił :]

maesky87
Oldschool Grinder

To może chociaż samo głosowanie? Jest szansa, że po otrzymaniu tego jakże zacnego tytułu, ktoś się opamięta i wyciągnie wnioski na przyszłość...

HandOnFire
BlackMember

mysle ze miejsce nr 1 byloby szybko wybrane :D :D

maesky87,

Samo głosowanie jest o tyle nietrafionym pomysłem, że znając naszych trolli forumowych, robili by jeszcze więcej, żeby ten 'zaszczytny' tytuł zdobyć.

Pozdrawiam.

P.S. osobiście jestem wielkim fanem pomysłu elo3200 _thumbsup:

W tym miesiącu nie potrzebne jest głosowanie :D

maesky87
Oldschool Grinder

Napisane przez JasonWatch
Samo głosowanie jest o tyle nietrafionym pomysłem, że znając naszych trolli forumowych, robili by jeszcze więcej, żeby ten 'zaszczytny' tytuł zdobyć.

W sumie racja :facepalm:

sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez sojowyjarz
Kto? :) :)

Stary Haliny.

Franczo
PokerStrategist

chyba nasz pokerowy magik _biggrin:

Mooris
PokerStrategist

Widzę, że w każdym wątku musicie pokazać swoje możliwości.

Tak więc zamykam