Sorry, ale w jednym krótkim poście sam sobie zaprzeczasz. Jeśli dla Ciebie bycie na minusie przez 400k handów to czucie stawki to ja odpadam.
"Rakeback whore" - cóż nie ja wymyślałem ten termin;)
@ endurx
Wszystko się zgadza, ale nie rozumiem "nie nam oceniać kompetencje"... Gdyby nie interwencja Simona to sapheal by tutaj wciąż był. To konsument - użytkownik decyduje i ocenia w ostatecznej fazie, a nie firma czy jest zadowolona z oferowanej przez siebie usługi.
Szkoda Ci życia, żeby napisać co miałeś konkretnie na myśli a już narzeźbiłeś w tym threadzie 2 stronicowe posty...Jeśli to nie było "wysłowienie się" to nie wiem co by nim było;)
jeśli dla Ciebie czas na podjęcie decyzji i emocje nie grają roli to odpal sobie 24 stoły PLO, gdzie będziesz miał dziesiątki sekundy na decyzję i chore swingi...
Gra odmiany, której nie znam zbyt dobrze bądź granie na takiej ilości stołów, że się nie ogarnia jest absolutnym debilizmem (tak muszę napisać tutaj dosadnie, sorry) i nie tylko ze względu na bankroll. Ogólnie w życiu jak sobie człowiek z czymś nie radzi to w to nie brnie dalej, tylko stara się odpocząć i za drugim podejściem dać z siebie wszystko. Jeśli ktoś gra tak, że przegrywa na własne życzenie to nie tylko jest słabym pokerzystą - dla mnie jest to osoba po prostu mało inteligentna. (uche to nie odnosi się konkretnie do Ciebie więc tego tak nie odbieraj).
Szanuję Cię bąbel za skilla, ogólnie podejście, ale w tym temacie zupełnie nie mogę się z Tobą zgodzić, tym bardziej, że akurat NL50 SH to Ty rozdań nie wrzucasz i nie czytasz (najprawdopodobniej) ocen...Tylko tyle, bo też nie chce mi się pisać czegoś co dla mnie jest oczywiste.
@ variat
Wiele razy się z Tobą nie zgadzałem przy ocenie rozdań, natomiast tutaj opinią jestem baaardzo blisko.
@ imgoingtomirage
Nie padają konkretne zarzuty, bo nie mamy na to "materiałów". Czytanie z jednego wykresu...jak ładnie można manipulować słowem - ten wykres oddaje wynik na próbce 400k handów!! wielu ludzi tyle przez rok nie rozgrywa i chcesz nam powiedzieć, że przegrana 60BI przy takiej próbce jest czymś normalnym? Rozumiem, że wizerunek firmy trzeba bronić i po części taka jest Wasza praca, ale róbcie to z klasą i nie traktujcie użytkowników jak debili.
A jeśli chcesz konkretów to powiem Ci, że w oczy rzuca mi się (w moim odczuciu) słaba umiejętność rozgrywania przez trenera niskich PP, które na flopie są np second pairs. Przeczytałem wiele rozdań, gdzie takowe oceniał i PRAWIE wszędzie traktował je TYLKO pod kątem set miningu. Gra PP na NL50 tylko pod set mining to generalnie naprawdę słaba rzecz. Może parę lat temu tak się dało grać, teraz jakoś tego nie widzę.
@ Ent
Ocena 10 rozdań ma być miarodajnym wynikiem? Ciebie to nie dotyczy więc zadowoli, dla mnie prędzej wynik 80% przy próbce ocen 100 handów jest bardziej miarodajny.