Przejdź do forum
Tilt Breaker promoc...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tilt Breaker promocja

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,128 Wyświetlenia
barteq88
PokerStrategist

Witam,
już jakiś czas temu zostało napomknięte o jakiejś promocji z Tilt Breakerem. Mi trial wygasa za 9 dni i chciałbym wiedzieć czy coś rzeczywiście będzie.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
kempesKGB
Oldschool Grinder

co to tiltbreaker?

Odpowiedz
Cytat
ZielonyWafel
PokerStrategist

@kempesKGB program dla maniakow ktorzy lubia pograc, a nie chca przejebywac calej wyplaty po kilku bad beatach z rzedu

Odpowiedz
Cytat
Endurx
PokerStrategist

barteq88 uwierz mi nie potrzebujesz tego programu tylko kilku lekcji z mindsetu, takie metody jak tilt breaker nie sprawdzają się na dłuższą metę.

Odpowiedz
Cytat

Hej barteq88,

przypuszczam, że chodzi Ci o zapowiedź promocji, która ukazała się w poniższym newsie:

-> Zima ze StrategyPoints: podwójne SP, promocje Sidekicka, TaF i wiele więcej!

Wspomniane licencje na Tilt Breaker będą dostępne początkiem stycznia, więc powinieneś się załapać jeszcze przed wygaśnięciem próbnej licencji. Również na początku stycznia ukaże się więcej szczegółów.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
barteq88 Autor wątku
barteq88
PokerStrategist

Super, dzięki za potwierdzenie @dohpaZ!

@Endurx, nawet jakbym jeszcze lepiej dopracował swój mindset i tak bym używał tego programu, bo jest świetny. Dzięki niemu już na starcie moje podejście jest lepsze, bo wiem, że jak wygram choć 1BI, to już moja sesja na 95% będzie na + (odpowiednia blokada, żeby nie tracić % od wygranej). No i nie obawiam się straty.
Na początku zastanawiałem się, czy rzeczywiście potrzebny jest mi ten program i też sądziłem, że nie. Pomyślałem jednak tak, że "skoro jestem jeszcze początkującym graczem, to nie mogę być taki do przodu i jeśli taki program pomaga, to mówiąc, że jest mi niepotrzebny udowodniłbym tylko to, że nie chcę mieć żadnej blokady, kiedy to porządnie będę wkurzony na tilcie". Innymi słowy świadomość istnienia tiltu i brak chęci jego zwalczania (obojętnie jakim sposobem) świadczyłaby jedynie o mojej ignorancji i lekkiemu podejściu do sprawy.
Nie jest więc to program dla maniaków jak napisał @ZielonyWafel, ale moim zdaniem program dla odpowiedzialnych i chcących wygrywać. Tiltuje ostatnio rzadko muszę przyznać i tak samo było zanim zainstalowałem TB. Jednak to nie zupełnie chodzi o tilt, a o zarządzanie wygranymi/przegranymi. Trudno grać 12 stolików i jeszcze myśleć o kasjerze. Wolę, żeby to TB skupiał się za mnie takimi rzeczami, bo jak dobrze każdy wie, spoglądanie na kasjera podczas sesji nie jest z reguły dobre.

Przypomina mi się również przykład jednego kolesia z pewnego amerykańskiego forum, na którym graliśmy w pokera na P* za kasę z gier MMO czy Diablo. Śmiał się on z nas, że przesyłaliśmy część środków do zaufanych znajomych, by w przypadku tiltu nie stracić więcej. W końcu zaliczył torbę i to my się śmialiśmy z niego ;)

Odpowiedz
Cytat

Witaj w nowym roku,

a oto zapowiedź promocji:

-> Zimowe StategyPoints: Gemstone, Tell-a-Friend, Loteria Sidekick, Tilt Breaker

Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Witam ponownie,

a oto i obiecany news na temat tej promocji:

-> Wyślij nam swoje zdjęcie na tilcie, a możesz wygrać Hold'em Manager'a 2

Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat