Napisane przez fidelloz
[treść edytowana]// proszę nie obrażać innych użytkowników forum - galer
pierwszy diament na RO? 
Napisane przez fidelloz
pierwszy diament na RO? 
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez fidelloz
pierwszy diament na RO?
na pewno nie, ja kiedys mialem ro na diamencie dawno temu, fenek tez mial i to chyba niedawno ;p
Napisane przez AliAli
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez fidelloz
pierwszy diament na RO?
na pewno nie, ja kiedys mialem ro na diamencie dawno temu, fenek tez mial i to chyba niedawno ;p
zapomnialem fenku i o Tobie...juz ten wiek
Witam,
przypominam, że temat ten nie dotyczy tego, czy i który Diament miał jako pierwszy blokadę pisania na forum. Wydaje mi się, że nie ma konieczności robienia kolejnej dyscypliny olimpijskiej dla naszych Diamentów polegającej na jak najszybszym zdobyciu nagrody głównej związanej z zablokowaniem możliwości pisania na forum.
Jeśli nie macie nic do dodania związanego z tematem, to proszę się wstrzymać od wpisów tutaj, gdyż będzie to traktowane jako spam. Nie róbmy z kolejnego tematu "śmietnika".
Dziękuję i pozdrawiam.
dobra to dodam cos do tematu skoro tak
dla mnie Szoku zawsze byl i bedzie legenda i wizytowka tego forum
moze nie dorobil sie milionow, moze nie byl gwiazda, moze nie wszyscy go lubili i nie mial piora ktore porywalo serce czytelnikow...
ale mnie poruszala jego historia, jego ciagla walka o dotrwanie do 1wszego, o doczekanie powrotu full tilta, o tym jak pomagal swojej rodzinie samemu nie bedac w najlepszej sytuacji
moze taka opowiesc nie jest najlepsza promocja pokertrategy/pokera ale historia tego alkoholika ktory pomimo trudnego zycia umial / umie dzieki wlasnie pokerowi ulatwic troche sobie zycie ktore nie jest lekkie ma ten pierwiastek pieknosci w sobie
szkoda...
Bardzo źle się stało, że szok dostał bana. Moim zdaniem przez takie akcje forum i w ogóle cała społeczność została doprowadzona przez moderatorów i administrację do ruiny.
Naczelną zasadą tego forum stało się ostatnio "Read only = odpowiedź na każdy problem". Chciałbym wierzyć, że to się obróci w końcu przeciwko wam, ale tak nie będzie bo dla was to bardzo wygodna metoda i bez konsekwencji.
Napisane przez yoovan
AliAli :nh ja tak ładnie nie piszę, więc podpinam się pod twój tekst.
+pińcet
Napisane przez casalinga87
Napisane przez yoovan
AliAli :nh ja tak ładnie nie piszę, więc podpinam się pod twój tekst.+pińcet
+ szyscset
No właśnie. Później walicie newsa, że FTP się wypiął na PS i zamiast wsparcia ze strony userów dostajecie: "brawo FTP!".
Trzeba Szokowi nadać specjalny status - "ciemna strona mocy, wrażliwi niech nie czytają" i gitara.
I trochę offtop. Otworzyłem kilka dni temu konto na Paddy z linka PS i do dzisiaj tego nie widzę. Działa tu coś?
Napisane przez yoovan
I trochę offtop. Otworzyłem kilka dni temu konto na Paddy z linka PS i do dzisiaj tego nie widzę. Działa tu coś?
Hej yoovan, o co konkretnie chodzi? Nie widzisz StrategyPoints? Napisz proszę ticketa do naszego supportu w tej sprawie.
Prześlij również swój poprawny username z paddypowerpoker (nie nickname).
Do supportu napiszę jak wytrzeźwieję, bo słabo myślę. Nie było cię ostatnio w biedronce!
Zara się powieszę, albo żyły poharatam. Responsible dating
koffam te boośkee!
Skanowane są wszystkie posty Szok-a ? Chętnie bym poczytał co tam ciekawego popisał , ze poszedł ban .
Napisane przez AliAli
dobra to dodam cos do tematu skoro takdla mnie Szoku zawsze byl i bedzie legenda i wizytowka tego forum
moze nie dorobil sie milionow, moze nie byl gwiazda, moze nie wszyscy go lubili i nie mial piora ktore porywalo serce czytelnikow...
ale mnie poruszala jego historia, jego ciagla walka o dotrwanie do 1wszego, o doczekanie powrotu full tilta, o tym jak pomagal swojej rodzinie samemu nie bedac w najlepszej sytuacji
moze taka opowiesc nie jest najlepsza promocja pokertrategy/pokera ale historia tego alkoholika ktory pomimo trudnego zycia umial / umie dzieki wlasnie pokerowi ulatwic troche sobie zycie ktore nie jest lekkie ma ten pierwiastek pieknosci w sobie
szkoda...
true story...
Również jestem za przywróceniem szoka.
Nie wiem z jakiego powodu tak kategorycznie odrzucacie możliwość tymczasowego odbanowania szoka, myślę, że jeżeli trochę się nad tym zastanowić to znajdzie się jakiś sposób na to, żeby obydwie strony były zadowolone. Dajcie mu wznowić bloga, tam będzie mógł pisać to co mu przyjdzie do głowy
ODDAWAĆ WUJKA!!!!!!!!!!!!!!!
:>
Mam pytanie dlaczego moderatorzy pozwalają bezkarnie mnie wyzywać przez niektórych użytkowników. Czy nie powinni oni odpocząć od pisania na forum? Proszę o interwencję bo zawsze wpada jeden z nich, kasuje wpisy ale bana nie daje i tylko czeka na moje potknięcie aż im odpowiem bo to ta sama że tak powiem partia preferencji (wd)
Napisane przez JohnnyDramaPL
Mam pytanie dlaczego moderatorzy pozwalają bezkarnie mnie wyzywać przez niektórych użytkowników. Czy nie powinni oni odpocząć od pisania na forum? Proszę o interwencję bo zawsze wpada jeden z nich, kasuje wpisy ale bana nie daje i tylko czeka na moje potknięcie aż im odpowiem bo to ta sama że tak powiem partia preferencji (wd)
[Treść wyedytowana]
//Nie ma potrzeby używania wulgaryzmów.. - Marta