Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sh 20-50

25 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,899 Wyświetlenia

Witam

Czy ktoś zajmuje się tym działem?
Z tego co wiem, to ręce chyba powinny być oceniane po góra 2 dniach.
Sporo rąk leży tam i nawet tydzień, czy da się coś z tym zrobić?

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
24 odpowiedzi
jerry2008
PokerStrategist

coś tam drgnęło, są dni co troche uzbiera sie rąk do oceny ale bywało gorzej. Libera robi tam dobra robotę ale w sumie przydał by się ktoś mu do pomocy.

Odpowiedz
Cytat
Libera
Elite Grinder

codziennie na skype zbeiramy ochrzan za to, robie co moge chiill out please.

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2
Oldschool Grinder

rekordowe łapki są obecnie na 6tej stronie i czekają 10dni. Nice. ;)

Tak czy tak Libera robi dobrą robotę, ale pomoc by się przydała.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Libera
codziennie na skype zbeiramy ochrzan za to, robie co moge chiill out please.

Spoko, rozumiem Cię. Nie mam zamiaru nikogo atakować, może poza administracją :rage:
Sytuacja często się powtarza. "Góra" tłumaczy się tym, że ktoś jest chory, nie ma czasu, wakacje, ble ble ble i nigdy nic z tego nie wychodzi.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Miloszpoker2

Rekord pobity. Widziałem łapkę 7 dniową.
Wiem, że Libera odwala świetną robotę, ale czy nie fajnie by było dać mu kogoś do pomocy?
Ktoś z administracji może się wypowiedzieć?

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2
Oldschool Grinder

Napisane przez Tomcio18

Wiem, że Libera odwala świetną robotę, ale czy nie fajnie by było dać mu kogoś do pomocy?

Przeczytaj mojego post jeszcze raz: chyba nie podbity ;)
Popieram: pomoc dla Libery jest obowiązkowa!

Odpowiedz
Cytat

Siema,

bynajmniej nie sądzimy, iż Libera miałby się tym zająć sam. Ba, do oceny wspomnianych działów zatrudniamy już teraz znacznie więcej osób, a oprócz tego ani na chwilę nie wstrzymaliśmy poszukiwań kolejnych sędziów.

Ostatni "pik" na wykresie czasu odpowiedzi na rozdanie jest bezsprzecznie spowodowany jak co roku okresem świątecznym.

Bardziej specyficznym czynnikiem jest chwilowa (planowana) nieobecność hahaUnaaba, który walczy z czasem w innym wyścigu - po SuperNovę, oraz barrona, który zaliczył przeprowadzkę.

Realnie szacuję, iż problemy powinny zniknąć z początkiem stycznia. Sorry za niedogodności.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Tomcio18

Przeczytaj mojego post jeszcze raz: chyba nie podbity ;)
Popieram: pomoc dla Libery jest obowiązkowa!

Przepraszam :) Nie doczytałem dokładnie.

Ostatni "pik" na wykresie czasu odpowiedzi na rozdanie jest bezsprzecznie spowodowany jak co roku okresem świątecznym.

Na taką odpowiedź czekalem. Tylko, że ja ten temat założyłem 19tego, a problem był już o wiele wcześniej.

Odpowiedz
Cytat
isioveb
Oldschool Grinder

Chyba rzeczywiście przydałaby się pomoc w tym dziale.... Zaległości są jeszcze z ubiegłego roku, a wczoraj zostało ocenionych zaledwie pare rąk przez arcymastera....

Odpowiedz
Cytat
michael93pl
Oldschool Grinder

Ech, w tym momencie niektóre ręce leżą nieocenione od 15 dni oO..

By mój post nie był tylko pustymi słowami, rozumiem, że wciąż szukacie sędziów do oceny ale może czas pomyslec nad większa reklamą tego stanowiska lub zwiększeniem atrakcyjności oferty.
Graczy do oceny działu NL 25-50 na naszym forum mamy na pewno wielu, trzeba ich tylko w jakiś sposób zachęcić :)

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Nie umiecie czytac? Poczatek stycznia... 2013

Caly czas pojawiaja sie prosby o przyspieszenie tego procesu, bo sie po prostu odechciewa rozdan wrzucac. W kolko slyszyny to samo. To ktos wyjechal, to ktos ma cos na glowie. Ciezko tu miec pretensje do samych judge'ow, po prostu jest ich za malo i tyle. Administracja wiecej dobrego zrobi zajmujac sie w koncu porzadnie tym problemem, a nie jakas vendeta w cafe.

Odpowiedz
Cytat
Dettifoss
BlackMember

True story bro.
Nl20-50 to jest chyba jeden z najbardziej obleganych działów bo nie wiem czy nie większość graczy tego forum na tych limitach własnie siedzi. Są to limity gdzie z reguły zaczyna się grubiej analizować swoją grę i szukać leaków dlatego z dnia na dzień przybywa masa kolejnych rozdań do oceny. Jeżeli judge nie wyrabiają się to znaczy że jest ich za mało (bo nie każdy ma czas na to żeby oceniać 20 rozdań dziennie). Przecież jest taka masa kompetentnych graczy ja forum którzy chętnie by się za to zabrali. Pisząc z mojej perspektywy, jak zauważyłem że ręce nie są na bieżąco oceniane tylko z dużym poślizgiem to odechciało mi się wrzucać rozdania bo jak mam czekać 2 tygodnie na ocenę to wolę to od razu przeanalizować z jakimś znajomym (który gra wyżej) i natychmiast zwiększać swój winrate, który poprzez te 2 tygodnie (~50k hands) ma znaczenie.

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Nie każdy ma kolegę który gra wyżej... a każdy kto wrzuca oceny do tego działu ugrywa rake, albo wykupił status. Keep that in mind.

Poza tym gdzie tu jest problem? Tak mało chętnych jest na ocenianie? (Mniemam, że judge zarabia od ocenionej ręki) co za różnica czy sędziów będzie 3 czy 20? I tak zapłaci się im (zusammen do kupy) tyle samo. A jak chętnych nie ma to cóż, może trzeba pomyśleć nad podniesieniem stawek? Jak pisał poprzednik, dobrych graczy na forum na pewno nie brakuje...

Dział oceny rozdań to naprawdę świetne miejsce i cały czas jak się słucha o fenomenalnej szkole pokera jaką jest PS.com, to nie macie tylko filmików jak konkurencja, ale też o treningach czy właśnie dziale oceny rozdań. Skoro już tak się tym szczycicie to chociaż usprawnijcie to. Ja już taką prośbę sam pisałem ze 4 razy. I w kółko jest to samo. A jeśli nie ma potencjału intelektualnego albo chęci, żeby ten problem rozwiązać z korzyścią dla graczy, to zmieńcie po prostu, że rozdania nie bedą oceniane w ciągu 48h tylko w ciągu 2 tygodni. I już nie macie opóźnień!

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez madavaster

ani na chwilę nie wstrzymaliśmy poszukiwań kolejnych sędziów.

Praktycznie nie ma dnia, abym nie rozmawiał z przyszłymi potencjalnymi sędziami, trenerami i producentami z różnych odmian. Podobnie nasza skrzynka pocztowa jest cały czas otwarta i nie zamykamy się na nowe talenty. Ale widzę pora ponownie rozesłać wici :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
michael93pl
Oldschool Grinder

Odkopię trochę temat, by nie został jedynie negatywny feedback. :)
Wielki plus dla sędziów oraz dla administracji za ogarnięcie tego wątku, oceny rąk są na bierząco, wszystko tak samo profesionalnie, :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Cześć :)

Cieszymy się, że wszystko działa jak należy :)

Dzięki i pozdrawiam w imieniu całej ekipy :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Pojawią się w najbliższym czasie jakieś filmiki o NL20-NL50? Bo dawno nic nowego się nie pojawiło (oprócz leakfinder hUna)... Może ninjai sweatujący toonego albo barrona na takim NL50 :nh

Odpowiedz
Cytat

Cześć marcc1983,

już na początku przyszłego tygodnia pojawi się nowa seria hahaUnaaba, w której zaczynając od micro-limitów dotrzemy również i do wspomnianych stawek :)

Ciekawe mogą być też serie:

GTO postflop w praktyce

oraz

Pod mikroskopem (SH)

Zgodnie z życzeniem postaramy się też niedługo popracować nad produkcjami konkretnie z NL20-NL50.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Fil1987
PokerStrategist

Natknąłem się przypadkiem na dział ocen i muszę przyznać, że jestem w pozytywnym szoku jak wygląda teraz ocenianie ^^ Aż zachciało mi się grindować co nieco:P

Pozdrawiam - Job well done!

Odpowiedz
Cytat