Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Autorzy newsów.

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
902 Wyświetlenia

Czy jest możliwe, aby pod każdym newsem znajdował się nick jego autora?

8 odpowiedzi

To zależy, czy chcesz tych autorów chwalić, czy ganić :f_grin:

A tak poważnie - znane wcześniej automatyczne pole z informacją o autorze newsa zostało ukryte już dosyć dawno. Natomiast redaktorzy mają jak najbardziej możliwość podpisania się na dole newsa, jak też czasami czynią. Jeśli jest to istotna sprawa dla większego grona osób, to możemy postarać się o tym częściej pamiętać.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

To zależy, czy chcesz tych autorów chwalić, czy ganić

Niestety zganić.

Wydaje mi się, że wśród newsmanów jest jedna osoba, której formułowanie poprawnych gramatycznie i stylistycznie zdań przychodzi bardzo ciężko, przez co czytanie takich newsów jest dość uciążliwe.

ekonom
Oldschool Grinder

To mi przypomina sytuację, kiedy wśród moderatorów znajdowała się osoba, której rozbuchane ego, pycha, chęć zwrócenia na siebie uwagi i wywyższanie się ponad wszystko i wszystkich, uniemożliwiało prowadzenie sensownej dyskusji.
Na szczęście sprawa jakoś się rozwiązała, a były moderator tylko od czasu do czasu próbuje zwrócić na siebie uwagę :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ja z kretynami nie zwykłem dyskutować, bo to nie przynosi efektu. A teraz wracaj do nory, i nie spamuj w tym wątku.

szczypiorek
PokerStrategist

Klasy to nie masz za grosz. Byłeś modem, wywalili cie i teraz plujesz żółcią na innych.

ekonom
Oldschool Grinder

Dzielę się tylko swoimi refleksami na temat podobnej sytuacji.

W norze to chyba sam mieszkasz, a rozkazywać sobie możesz swoim kolegom z piaskownicy.

Odnośnie głównego tematu - poproszę redaktorów, aby w miarę możliwości podpisywali się częściej pod newsami. Chociaż przypominam, że wszelki feedback można po prostu zgłaszać i bez tego (chyba wiecie gdzie mnie szukać), więc mam tutaj pewne obawy, czy też nie chodzi po prostu o wskazywanie palcami bardziej niż o konstruktywny feedback.

Natomiast panowie, bardzo proszę bez jakichś osobistych wycieczek. Nie chciałbym rozdawać banów na ostatniej prostej przed Świętami. Nacieszmy się fajną atmosferą, napełniajmy kieszenie kasą od fishów, a ostudźmy niepotrzebne emocje.