Wzmocnienia w ekipie PLO - witamy nowego sędziego!
tadam ♠_thumbsup:
Takie szybkie reakcje to ja lubię
Oby teraz wszystko było już jak należy, a sekcja PLO rosła w siłę :sdrink
Napisane przez kisiellodz
Takie szybkie reakcje to ja lubię
![]()
Oby teraz wszystko było już jak należy, a sekcja PLO rosła w siłę :sdrink
Mamy nadzieję, że tak się stanie. Dzięki za dotychczasową wyrozumiałość.
Witam,
Mam jedną uwagę co do działu ocena rozdań z PLO. Widzę że sędziowie oceniają itd wszystko idzie w jak najelpszym kierunku jednak mam jedno ale, lepiej byłoby aby rozdania były oceniane w sposob od najstarszego do nowszego, otóż czekam już lekko ponad tydzien na ocenę a widze ze rozdania ktore sa wrzucane tego samego dnia maja juz ocene. Mam andzieje ze prosba zostanie rozpatrzona
Pozdro
Bejkker, dzięki za słuszną uwagę. Takie są zasady oceniania na naszym forum, najpierw ocenia się rozdania najstarsze. Trzeba jednak dać trochę czasu nowym sędziom, aby zaznajomili się z całym systemem. Zostali już poinformowani, że najpierw należy oceniać najstarsze rozdania.
Pozdrawiam.
Nie chcę się czepiać, ale dwóch trenerów przybyło, a dalej ręce w dziale PLO wiszą od 6 dni nieocenione.
Coś musi być nie tak, skoro Polacy muszą wrzucać ręce na angielskie forum, gdzie jest JEDEN trener, a wszystko jest ocenione w ciągu jednego dnia.
Hej kisiellodz,
dzięki za informację. Postaramy się to wyjaśnić i skrócić czas oczekiwania na ocenę.
Przepraszamy za tak długi okres, w którym Twoje rozdania pozostały nieocenione.
Pozdrawiam!
Udało się coś wyjaśnić odnośnie ocen rąk PLO? Na dzień dzisiejszy w dziale do PLO 20 ocen dokonuje jeden trener - Saizzo. Problem jest większy niż się wydaje. Co prawda opóźnienie na dziś, to coś około 6 dni, ale jest to spowodowane tym, że część graczy zrezygnowała z umieszczania tam rąk. Gdyby oceny były dokonywane na bieżąco to pojawiłaby się ich większa ilość. W związku z tym przydaloby się jeszcze dwóch tak efektywnych sędziów jak Saizzo...
isioveb, nasi judge robią co mogą, niestety tak się niefortunnie składa, że jest teraz okres egzaminacyjny na wielu uczelniach i sporo osób musi poświęcić trochę czasu na naukę i pozdawanie egzaminów, w tym też nasi judge.
Obiecujemy, że w dziale PLO będzie już tylko lepiej, mamy bardzo dobrych fachowców.
Pozdrawiam.
Skoro przybył variat + pozostali sędziowie wezmą się do roboty po skończonej sesji to wszystko zapowiada się pięknie!
Hehe
Ocenilem rozdania, ktore lezaly juz pare dobrych dni, zeby bylo az tak bardzo zaleglosci, ale jutra troche zwolnie
Napisane przez isioveb
Skoro przybył variat + pozostali sędziowie wezmą się do roboty po skończonej sesji to wszystko zapowiada się pięknie!
Czego sobie i Wam życzymy
Siema wszystkim i do wszystkich! Pokerstrategy jest darmowa strona/firma lepsza lub gorsza. Nie daliscie grosza dla nich, powiem wiecej wiekszasc z nas prawdopodobnie dostala 50$ za rozwiazanie prostego puizu a WY tylko narzekacie. Ja rozumiem ze maja swoje obowiazki a my to klienci ale dam prosta rade jak wam tak zalezy na tej ocenie i TAK bardzo wam pomaga (same dolary wpadaja na konto) to wykupcie prywatna ocene z tego co slyszalem to 4-6$ da sie znalezc! Zyjemy w XXI wieku za darmo to nawet w ryj juz teraz nie daja! Tak to my polacy tylko narzekac marudzic itp a jak wojna to wszyscy mowia jednym jezykiem bo jestesmy ZAJEBISTYM narodem ale jednostka do bani. Pozdro 600
Napisane przez perezapator
Siema wszystkim i do wszystkich! Pokerstrategy jest darmowa strona/firma lepsza lub gorsza. Nie daliscie grosza dla nich, powiem wiecej wiekszasc z nas prawdopodobnie dostala 50$ za rozwiazanie prostego puizu a WY tylko narzekacie. Ja rozumiem ze maja swoje obowiazki a my to klienci ale dam prosta rade jak wam tak zalezy na tej ocenie i TAK bardzo wam pomaga (same dolary wpadaja na konto) to wykupcie prywatna ocene z tego co slyszalem to 4-6$ da sie znalezc! Zyjemy w XXI wieku za darmo to nawet w ryj juz teraz nie daja! Tak to my polacy tylko narzekac marudzic itp a jak wojna to wszyscy mowia jednym jezykiem bo jestesmy ZAJEBISTYM narodem ale jednostka do bani. Pozdro 600
♠_thumbsup: dobrze pisze... a Ci ktorzy korzystaja z forum oceny rozdan sa [Treść wyedytowana]
powodzenia w zdobywaniu odznak SideKick
// proszę powstrzymać się od takich komentarzy - dohpaZ
Nie daliscie grosza dla nich
Proponuję zapoznać się z modelem biznesowym PokerStrategy ;>
MaNTissS w zeszłym miesiącu oddał PS CO NAJMNIEJ 1500$, także to nie do końca jest tak, że wszystko na PS jest za darmo.