Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ocena rozdań

176 Posty
68 Użytkownicy
0 Reakcje
20.8 K Wyświetlenia
babel92
Oldschool Grinder

Wzmocnienia w ekipie PLO - witamy nowego sędziego!

tadam _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
kisiellodz
Elite Grinder

Takie szybkie reakcje to ja lubię ;)

Oby teraz wszystko było już jak należy, a sekcja PLO rosła w siłę :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez kisiellodz

Takie szybkie reakcje to ja lubię ;)

Oby teraz wszystko było już jak należy, a sekcja PLO rosła w siłę :sdrink

Mamy nadzieję, że tak się stanie. Dzięki za dotychczasową wyrozumiałość. :)

Odpowiedz
Cytat
Bejkker
PokerStrategist

Witam,

Mam jedną uwagę co do działu ocena rozdań z PLO. Widzę że sędziowie oceniają itd wszystko idzie w jak najelpszym kierunku jednak mam jedno ale, lepiej byłoby aby rozdania były oceniane w sposob od najstarszego do nowszego, otóż czekam już lekko ponad tydzien na ocenę a widze ze rozdania ktore sa wrzucane tego samego dnia maja juz ocene. Mam andzieje ze prosba zostanie rozpatrzona

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Bejkker, dzięki za słuszną uwagę. Takie są zasady oceniania na naszym forum, najpierw ocenia się rozdania najstarsze. Trzeba jednak dać trochę czasu nowym sędziom, aby zaznajomili się z całym systemem. Zostali już poinformowani, że najpierw należy oceniać najstarsze rozdania.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
kisiellodz
Elite Grinder

Nie chcę się czepiać, ale dwóch trenerów przybyło, a dalej ręce w dziale PLO wiszą od 6 dni nieocenione.
Coś musi być nie tak, skoro Polacy muszą wrzucać ręce na angielskie forum, gdzie jest JEDEN trener, a wszystko jest ocenione w ciągu jednego dnia.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Hej kisiellodz,

dzięki za informację. Postaramy się to wyjaśnić i skrócić czas oczekiwania na ocenę.

Przepraszamy za tak długi okres, w którym Twoje rozdania pozostały nieocenione.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
isioveb
Oldschool Grinder

Udało się coś wyjaśnić odnośnie ocen rąk PLO? Na dzień dzisiejszy w dziale do PLO 20 ocen dokonuje jeden trener - Saizzo. Problem jest większy niż się wydaje. Co prawda opóźnienie na dziś, to coś około 6 dni, ale jest to spowodowane tym, że część graczy zrezygnowała z umieszczania tam rąk. Gdyby oceny były dokonywane na bieżąco to pojawiłaby się ich większa ilość. W związku z tym przydaloby się jeszcze dwóch tak efektywnych sędziów jak Saizzo...

Odpowiedz
Cytat
mustang0018
Poker Player

niby się czepiamy ale im za to nie płacimy...

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

isioveb, nasi judge robią co mogą, niestety tak się niefortunnie składa, że jest teraz okres egzaminacyjny na wielu uczelniach i sporo osób musi poświęcić trochę czasu na naukę i pozdawanie egzaminów, w tym też nasi judge. ;)

Obiecujemy, że w dziale PLO będzie już tylko lepiej, mamy bardzo dobrych fachowców. :f_thumbsup:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

Nowy sędzia PLO się pojawił? :)

Odpowiedz
Cytat
Paddre
PokerStrategist

Tia, przybył variat i już coś się tam dzieje :)

Odpowiedz
Cytat
isioveb
Oldschool Grinder

Skoro przybył variat + pozostali sędziowie wezmą się do roboty po skończonej sesji to wszystko zapowiada się pięknie!

Odpowiedz
Cytat
Paddre
PokerStrategist

Variata chyba opłacili za 1000$, nabrał rozpędu że niedługo zacznie mu się nudzić :)

Odpowiedz
Cytat
variat
Oldschool Grinder

Hehe :D

Ocenilem rozdania, ktore lezaly juz pare dobrych dni, zeby bylo az tak bardzo zaleglosci, ale jutra troche zwolnie :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez isioveb

Skoro przybył variat + pozostali sędziowie wezmą się do roboty po skończonej sesji to wszystko zapowiada się pięknie!

Czego sobie i Wam życzymy :)

Odpowiedz
Cytat
MaNTissS
Elite Grinder

a z nl100+ nl sh cos lepiej bedzie wreszcie, czy nie ma na co liczyc?

Odpowiedz
Cytat
perezapator
PokerStrategist

Siema wszystkim i do wszystkich! Pokerstrategy jest darmowa strona/firma lepsza lub gorsza. Nie daliscie grosza dla nich, powiem wiecej wiekszasc z nas prawdopodobnie dostala 50$ za rozwiazanie prostego puizu a WY tylko narzekacie. Ja rozumiem ze maja swoje obowiazki a my to klienci ale dam prosta rade jak wam tak zalezy na tej ocenie i TAK bardzo wam pomaga (same dolary wpadaja na konto) to wykupcie prywatna ocene z tego co slyszalem to 4-6$ da sie znalezc! Zyjemy w XXI wieku za darmo to nawet w ryj juz teraz nie daja! Tak to my polacy tylko narzekac marudzic itp a jak wojna to wszyscy mowia jednym jezykiem bo jestesmy ZAJEBISTYM narodem ale jednostka do bani. Pozdro 600

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez perezapator
Siema wszystkim i do wszystkich! Pokerstrategy jest darmowa strona/firma lepsza lub gorsza. Nie daliscie grosza dla nich, powiem wiecej wiekszasc z nas prawdopodobnie dostala 50$ za rozwiazanie prostego puizu a WY tylko narzekacie. Ja rozumiem ze maja swoje obowiazki a my to klienci ale dam prosta rade jak wam tak zalezy na tej ocenie i TAK bardzo wam pomaga (same dolary wpadaja na konto) to wykupcie prywatna ocene z tego co slyszalem to 4-6$ da sie znalezc! Zyjemy w XXI wieku za darmo to nawet w ryj juz teraz nie daja! Tak to my polacy tylko narzekac marudzic itp a jak wojna to wszyscy mowia jednym jezykiem bo jestesmy ZAJEBISTYM narodem ale jednostka do bani. Pozdro 600

_thumbsup: dobrze pisze... a Ci ktorzy korzystaja z forum oceny rozdan sa [Treść wyedytowana]
powodzenia w zdobywaniu odznak SideKick

// proszę powstrzymać się od takich komentarzy - dohpaZ

Odpowiedz
Cytat

Nie daliscie grosza dla nich

Proponuję zapoznać się z modelem biznesowym PokerStrategy ;>

MaNTissS w zeszłym miesiącu oddał PS CO NAJMNIEJ 1500$, także to nie do końca jest tak, że wszystko na PS jest za darmo.

Odpowiedz
Cytat