Jeżeli na nią wchodzę to jestem wylogowany i nie mogę się zalogować.
Też tak ktoś ma?
Witam,
Z tego co widzę, to już wszystko działa. Możecie potwierdzić?
Update: jeśli Wam jeszcze nie działa to powinno w przeciągu kilku-kilkunastu minut.
Pozdro!
No nie bardzo śmiga. Raz jest dobrze , druga raz nie. Może tak tylko u mnie.
Hehe. Ale mimo wszystko cieszę się że to tylko awaria. Myślałem że mi konto zablokowaliście:)
Czasami jeszcze zakładka Ludzie łapie zawiechę, proszę się nie przejmować. Wkrótce będzie...
śmigać jak marzenie
parę osób pisało mi dzis wiadomosc. nie da sie ich odczytac. są tylko tematy. nie wiem kto pisał i nie wiem co pisał. Help.
Hej ohayonippon,
to chwilowa niedogodność, sprawdź za jakiś czas, pewnie będzie się dało.
Daj znać.
Panie PMplast, u mnie wszystko w porządku. Z czym konkretnie są problemy u Ciebie?
Napisane przez Marta
Panie PMplast, u mnie wszystko w porządku. Z czym konkretnie są problemy u Ciebie?
Och Pani Marto proszę mnie nie onieśmielać i zwracać się do mnie po imieniu.
Problem jest taki jak u szanownego założyciela tematu:
Napisane przez A1varo
Jeżeli na nią wchodzę to jestem wylogowany i nie mogę się zalogować.
Też tak ktoś ma?
PMplaście, Prawdopodobnie jest to chwilowa niedogodność - proszę daj znać, jeżeli ta sytuacja będzie się przeciągać.
Napisane przez Marta
PMplaście, Prawdopodobnie jest to chwilowa niedogodność - proszę daj znać, jeżeli ta sytuacja będzie się przeciągać.
Tak zrobię. Dziękuje za zainteresowanie problemem Pani Marto.
PS. wkrótce też otrzymasz od nas wiadomość w tej sprawie, także wszelkie wątpliwości powinny zostać rozwiane.
Napisane przez Marta
PS. wkrótce też otrzymasz od nas wiadomość w tej sprawie, także wszelkie wątpliwości powinny zostać rozwiane.
Pani Marto myślałem, że skontatkuje się Pani ze mna osobiście, ale skoro tak się nie stało to proszę tylko pogratulować koledze poczucia humoru. Pozdrawiam