Przejdź do forum
Martwe NLSH High St...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Martwe NLSH High Stakes

92 Posty
51 Użytkownicy
0 Reakcje
20 K Wyświetlenia
Teges
BlackMember

Jakby to napisać, może tak, dział video - BSS - SH - Język polski - NL1k - mozna powiedzieć, że ostanie filmiki w tym dziale to Ninjai i Gomore 06.11, tak naprawde jedyne wartościowe, bo reszta jaka się ukazała, hmmm... lol koles pokazuje gre na FTP, czyli z przed ponad roku, no to nie bierzmy tego jako wartosciowy materiał, czemu, gra na High Stakes Poker SH, to gra która najbardziej się rozwija, jesli coś sie nowego pojawia to tam, a potem trafia do każedego innego działu!!!

Myślałem, że Robmaf pociągnie temat i bedzie dawał filmiki z HS poker, jednak on skupia się na mikro limitach i woli uczyć ludków jak zdefiniować fisha... Cóż źle się dzieje w polskim PS, w ostatnim roku, w sumie po odejściu Kuby odeszli z MTT i SH najlepsi trenerzy i radzę ogarnąć ten temat, bo prawda jest taka PS skupia się na mikro limitach, a to często osoby z SH pracują na zarobek dla firmy, come'on już mam almost 3 times BM status (prawie 1mln przez istatni rok), chyba sam zasłuzyłem, żeby opłacić jakiegoś trenera i zrobis jakis porzadny filmik!!! Umówmy się PS mniej na mnie teraz zarabia, przez to że odszedłem z Party, ale jak mam pracować dla jakieś firmy, jesli ona ma mnie kompletnie w D...!!! Party olało mnie pare razy, nie będe wylewny why, ale mam nadzieję, że PS się chociaz postara i coś wykombinuje, bo gdyby nie znajomi i przyjaciele, nie mógłbym sie rozwijać!!!

Odpowiedz
Cytat
91 odpowiedzi
evog
Elite Grinder

na konkurencyjnym serwisie masz filmiki z zoom NL500 i podobno nawet jest tam dyskusja o Tobie :)

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

Napisane przez evog
na konkurencyjnym serwisie masz filmiki z zoom NL500 i podobno nawet jest tam dyskusja o Tobie :)

W Dzienniku Częstochowy to jest czy Biuletynie Felietonistów Poznańskich?

Odpowiedz
Cytat
MaNTissS
Elite Grinder

Napisane przez Teges
Jakby to napisać, może tak, dział video - BSS - SH - Język polski - NL1k - mozna powiedzieć, że ostanie filmiki w tym dziale to Ninjai i Gomore 06.11, tak naprawde jedyne wartościowe, bo reszta jaka się ukazała, hmmm... lol koles pokazuje gre na FTP, czyli z przed ponad roku, no to nie bierzmy tego jako wartosciowy materiał, czemu, gra na High Stakes Poker SH, to gra która najbardziej się rozwija, jesli coś sie nowego pojawia to tam, a potem trafia do każedego innego działu!!!

Myślałem, że Robmaf pociągnie temat i bedzie dawał filmiki z HS poker, jednak on skupia się na mikro limitach i woli uczyć ludków jak zdefiniować fisha... Cóż źle się dzieje w polskim PS, w ostatnim roku, w sumie po odejściu Kuby odeszli z MTT i SH najlepsi trenerzy i radzę ogarnąć ten temat, bo prawda jest taka PS skupia się na mikro limitach, a to często osoby z SH pracują na zarobek dla firmy, come'on już mam almost 3 times BM status (prawie 1mln przez istatni rok), chyba sam zasłuzyłem, żeby opłacić jakiegoś trenera i zrobis jakis porzadny filmik!!! Umówmy się PS mniej na mnie teraz zarabia, przez to że odszedłem z Party, ale jak mam pracować dla jakieś firmy, jesli ona ma mnie kompletnie w D...!!! Party olało mnie pare razy, nie będe wylewny why, ale mam nadzieję, że PS się chociaz postara i coś wykombinuje, bo gdyby nie znajomi i przyjaciele, nie mógłbym sie rozwijać!!!

temat wałkowany co jakiś miesiąc (chodzi mi o nl sh midstakes+). niestety za każdym razem ps umywa rączki. może po tym poście od black membera wreszcie coś sie ruszy. ja już dawno nic z ps nie ogladam, a jedynie z niebieskiego ognia. pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
evog
Elite Grinder

Napisane przez Lynx33

Napisane przez evog

W żadnej z tych gazet :), mogę tylko napisać że aejones to nagrywał.
To ten koleś od klocków L...

Odpowiedz
Cytat
Asura2006
Elite Grinder

dobrze, że na studiach miałem trochę matematyki bo inaczej nie dałbym rady odczytać tego szyfru :)

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Napisane przez MaNTissS
mat wałkowany co jakiś miesiąc (chodzi mi o nl sh midstakes+). niestety za każdym razem ps umywa rączki. może po tym poście od black membera wreszcie coś sie ruszy.

hahahahahahahahhahahahahahahhahaahhahahahahhahhahahaahhahaha
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tu nigdy nic nie rusza, bo zamiast skupiać się na wartości w filmikach, to wprowadza się zabiegi marketingowe w postaci skracania filmików.

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

Napisane przez evog

Napisane przez Lynx33

Napisane przez evog

W żadnej z tych gazet :), mogę tylko napisać że aejones to nagrywał.
To ten koleś od klocków L...

Roger :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
pawew77
PokerStrategist

Po tym jak nowe władze polskiego PS potraktowały najważniejsze osobistości to nie oczekuję, że coś może się zmienić. A przecież wszystkie te osoby miały ogromy wpływ na rozwój polskiej społeczności. Zresztą Fizoloff, który był w Naszej społeczności od samego początku, w wywiadzie u konkurencji dokładnie opowiedział w czym rzecz i jak pracują obecni admini (zapraszam do odsłuchania).
Biorąc pod uwagę to wszystko, to niestety Teges może zostać potraktowany tak samo... :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

Fizol nic niezwyklego nie powiedzial, czego ktos kto tu siedzi i jest bystrzejszy od ameby nie zauwazylby gdzies po drodze

Odpowiedz
Cytat

To nie jest tylko problem pokerstrategy. Popatrzcie co się stało z niebieskim ogniem czy Dziennikiem Częstochowy.
Jeszcze klocki dzięki kilku mega dobrym regom trzymają poziom.
Zresztą ty Teges grasz nl500 ZOOMa i nl1k a w tej chwili jeśli chodzi o Holdema to już praktycznie nie ma akcji wyżej regularnie (może z wyjątkiem HU).
Ilu jest realistycznie regów o ktorych możesz powiedzieć że mają na bank nad tobą edge i dodatkowo chcieli by się tą wiedza podzielić??
Całe pokerstrategy ma problem z trenerami nawet na ps.de jedynymi co nagrywają filmiki z nl200+ (czyli dużo niżej niż twoje stawki Teges) są Insyder19 i KTU może.

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Nakrec sie na leakfindera...

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Oldschool Grinder

Napisane przez marinero36
Nakrec sie na leakfindera...

Właśnie. Proszę nie hejtować serwisu. Mamy likfindery prawie co tydzień :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
MaNTissS
Elite Grinder

Napisane przez franeczek
To nie jest tylko problem pokerstrategy. Popatrzcie co się stało z niebieskim ogniem czy Dziennikiem Częstochowy.
Jeszcze klocki dzięki kilku mega dobrym regom trzymają poziom.

Imo jeśli chodzi o di si, to faktycznie już dawno nie mieli nic ciekawego do zaoferowania i się wyczerpali, natomiast niebiescy, pomimo odejścia mr.sweetsa, a także rozszerzeniu działalności na sng/mtt to wciąż są bardzo dobrzy w cash. Sam Leatherass odwala tam masę!! dobrej roboty, ale produkcje innych (których wcześniej nie znałem) też imo dają radę, a w porównaniu z tym co ma do zaoferowania ps.com to wręcz miażdzą.

Odpowiedz
Cytat
szczesniak87
Oldschool Grinder

a propos Leatherassa, on gra jeszcze online czy tylko zajmuje się szkoleniem??

Odpowiedz
Cytat

@szczesniak87

Mówił na filmiku, że głównie szkoli, ale gra też trochę na poker roomach dla amerykanów (mówił coś o merge?). Nie gra tam swoich normalnych stawek, bo mówi, że nie czuje się komfortowo trzymać tam dużo hajsu.

Odpowiedz
Cytat
jerry2008
PokerStrategist

No , no warto było wyrabiać BM , odpowiedzieli błyskawicznie .

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Napisane przez jerry2008

+1

PS -> :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
evog
Elite Grinder

Napisane przez queristo

Napisane przez jerry2008

+1

PS -> :facepalm:

Po tym poście PS wyśle ticketa to Tegesa z zapytaniem o feedback i napiszą tutaj że sprawa jest załatwiana między PS a Tegesem :)

Odpowiedz
Cytat
Libera
Elite Grinder

Po co się wypowiadacie jak nie macie do napisania nic co by wnosiło cokolwiek do tematu? Jest popołudnie jestem pewny, że do jutra będzie jakaś odpowiedź...

Ktoś z was gra na takich stawkach, że wszyscy tacy oburzeni jesteście?

Odpowiedz
Cytat