Jakby to napisać, może tak, dział video - BSS - SH - Język polski - NL1k - mozna powiedzieć, że ostanie filmiki w tym dziale to Ninjai i Gomore 06.11, tak naprawde jedyne wartościowe, bo reszta jaka się ukazała, hmmm... lol koles pokazuje gre na FTP, czyli z przed ponad roku, no to nie bierzmy tego jako wartosciowy materiał, czemu, gra na High Stakes Poker SH, to gra która najbardziej się rozwija, jesli coś sie nowego pojawia to tam, a potem trafia do każedego innego działu!!!
Myślałem, że Robmaf pociągnie temat i bedzie dawał filmiki z HS poker, jednak on skupia się na mikro limitach i woli uczyć ludków jak zdefiniować fisha... Cóż źle się dzieje w polskim PS, w ostatnim roku, w sumie po odejściu Kuby odeszli z MTT i SH najlepsi trenerzy i radzę ogarnąć ten temat, bo prawda jest taka PS skupia się na mikro limitach, a to często osoby z SH pracują na zarobek dla firmy, come'on już mam almost 3 times BM status (prawie 1mln przez istatni rok), chyba sam zasłuzyłem, żeby opłacić jakiegoś trenera i zrobis jakis porzadny filmik!!! Umówmy się PS mniej na mnie teraz zarabia, przez to że odszedłem z Party, ale jak mam pracować dla jakieś firmy, jesli ona ma mnie kompletnie w D...!!! Party olało mnie pare razy, nie będe wylewny why, ale mam nadzieję, że PS się chociaz postara i coś wykombinuje, bo gdyby nie znajomi i przyjaciele, nie mógłbym sie rozwijać!!!