Ten temat został zamknięty pomimo że nie zostało mi wszystko wyjaśnione to otwieram kolejny.
dlrzz napisałeś:
Spoiler
"Mimo że kilka osób nie miało nic wspólnego z prywatnymi treningami z naszym trenerem, ich posty także nie zostały wykasowane. Tutaj można przytoczyć przykłady użytkowników szuwar69 ("Nie kupowalem nigdy u Babla treningow"), roommate1000 ("nie moje limity"), baxx1989 ("Nie miałem nigdy z bablem nic wspólnego") czy sz3sz ("40$/h to raczej dolne widelki kosztow prywatnego treningu") - żaden z nich nie wziął coachingu z bąblem (a przynajmniej tego nie zaznaczył), ale ich posty nie zostały wyedytowane. Pisali na temat, nikogo nie obrażali, wypowiadali się na pewnym poziomie."
Skoro posty Fenka gówno wnosiły do rozmowy i zostały edytowane to te również powinny zostać edytowane bo równie dużo wnoszą do tematu kołczingu Bąbla i "nie były w żaden sposób związane z feedbackiem" jakto napisałeś.
Dodam tylko że Fenek odniósł się do zarzutu odnośnie ceny treningu i zrobił to w sposób taki w jaki powinien czyli napisał że WASZ trener WCALE NIE USTALIŁ ZA WYSOKIEJ CENY.
imgoingtomirage a Tobie to już chyba władza uderzyła do głowy jak woda sodowa.
"Sprawę uznaję za wyjaśnioną, wystarczy przestrzegać regulaminu, a żadne posty nie będą edytowane. To użytkownicy nas do tego zmuszają, nie robimy tego jako hobby."
To mamy inne podejście do ludzi, ja sprawę uważam za zamkniętą gdy autor tematu napisze że wszystko zrozumiał i nie chce dalszej dyskusji więc z łaski swojej zrób ludziom dobrze i nie loguj się przez jakiś czas na forum bo nikt Cie tu nie potrzebuje.
PS. I jednak zamykanie tematów i edytowanie postów to Twoje, sorrryyy WASZE hobby.
Proszę zarazem o nie zamykanie tego tematu dopóki nie napisze że wszystko rozumiem bo wydaje mi się że inni też będą chcieli się tu wypowiedzieć.