Jakie macie calling range na pozycji vs 10% 3bet??? Tylko proszę nie pisać rzeczy że to zależy od przeciwnika bo nie mam już siły atakować głupote takich ludzi.
i od humoru. No ale to zalezy od przeciwnika. Też kiedyś tak miałem . Jak słyszałem ze cos zalezy od przeciwnika dostawałem kur***cy i czekałem na gotowy schemat.
A to zalezy jakie leaki widzisz i co potencjalnie mozesz zrobic ze swoim rangem.
Np. Czasem będą to konektory m.in, a czasem wiecej parek, ax'ów itd.
Ludzie na forum nie mają ochoty atakować ignorancji pocątkujących, treba się przełamać że "jest inaczej niż mysle".
Już sobie to sprawdziłem w poker snowie
w callu na pewno będż suited broadwaye suited conectory nawet one gapery Ax suited wszystkie pary do QQ i KQo
Do 4betów Axs ale trzeba sie podeprzeć statystykami trochę to już moja interpretacja
Czasem też dobry 4bet z AXo np. na buttonie plus Jakies karty z blokerami np. KJo na buttonie ale mówie to trzeba na fold to 4 bet spojrzeć i na "czutkę"
Dlaczego nikt nie umie tak ładnie odpowiadać jak ja sam?
Mozna poszerzać zwężać w zalezności od 3betu
I tyle w temacie
Nie zapominaj też o dynamicę
JA tam calluję wszystkie wyższe wrapy i niższe wrapy ds
Napisane przez DeSade2378
Dlaczego nikt nie umie tak ładnie odpowiadać jak ja sam?
I dlaczego nikt nie jest taki skromny? :yaoming :
Napisane przez DeSade2378
Jakie macie calling range na pozycji vs 10% 3bet??? Tylko proszę nie pisać rzeczy że to zależy od przeciwnika bo nie mam już siły atakować głupote takich ludzi.
W poprzednim miesiącu miałem platyne, jest tam takie szkolenie! Polecam więc zakupić status
:yaoming : :yaoming : :yaoming :
W każdym razie 4 minuty dla Ciebie:
https://polska.pokerstrategy.com/video/32663/