Przejdź do forum
[Trening] No-Limit ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Trening] No-Limit fullring dla początkujących

166 Posty
65 Użytkownicy
0 Reakcje
21 K Wyświetlenia
rusher88
PokerStrategist

Dzieki za feedback chlopaki :)

Tak jak mowilem, postuje reke w tym temacie:

PokerStars - $0.10 NL FAST - Holdem - 9 players
Hand converted by PokerTracker 4

BTN: 116.4 BB
SB: 115.1 BB
BB: 97.5 BB
UTG: 50 BB
Hero (UTG+1): 154.2 BB
UTG+2: 144.7 BB
MP: 83.4 BB
MP+1: 228.2 BB
CO: 134.3 BB

SB posts SB 0.5 BB, BB posts BB 1 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has K♥ A♠

UTG raises to 3 BB, Hero calls 3 BB, fold, fold, fold, CO calls 3 BB, fold, SB raises to 13 BB, fold, fold, Hero calls 10 BB, CO calls 10 BB

Flop: (43 BB, 3 players) K♦ Q♥ 2♦
SB bets 30 BB, Hero calls 30 BB, fold

Turn: (103 BB, 2 players) 3♠
SB bets 72.1 BB and is all-in, fold

EP 10/8 (50)
CO 12/9 13k
SB 16/12 (25)

@dzixxx Ciebie jeszcze bym prosil do wiecej info na CO, skoro mamy tak duzo hands - najlepiej po prostu screeny.

W spocie bylo duzo kontrowersji juz preflop. Pojawily sie opinie o tym zeby foldowac, callowac, 4bet/foldowac i 4bet/callowac, czyli w zasadzie wszystkie realne opcje.
Tak samo jesli chodzi o gre na flopie, pojawily sie opinie podzielone na call i fold - i to samo mialo miejsce na turnie.

Zachecam do analizy tego spota, we wlasnym zakresie i albo podzielenie sie opinia w temacie na forum, albo na treningu za tydzien, bo to od tej reki zaczniemy :) Pamietajcie o argumentowaniu swoich decyzji.

Najblizszy trening bedzie mial miejsce 22.01 o 19:15. Jesli ktos ma ochote na jakas opcje wspolnej analizy ( film, HH review, lub inna mozliwa do wykonania forma ) - pisac tutaj, lub na skype.

Odpowiedz
Cytat
dzixxx
Poker Player

STOP.
skończyłem czytać po 1 stronie wątku i strasznie zboczono z tematu.

Fakt, powtarzam po raz enty że jestem tu świeżakiem, ale na treningu 18-19 (bez wizji) słuchając Kołczów dało się tak wyobrazić stół że głowa mała. nie mogę powiedzieć czy ich kocham, czy źle coś zrobili ale powiem, że nie był to mój pierwszy i ostatni trening. Zaj...za :fdrink

Jedną uwagę bym rzucił. pamiętajcie że czasami oglądają was rookie player (mój srebrny status to fotomontaż ) i mimo że bardzo wyraźnie nawijacie to dosłownie trochę wolniej mówić możecie ? troszkę

do zobaczenia!

Odpowiedz
Cytat
rusher88
PokerStrategist

Hej :)

Jesli nie miales obrazu w trakcie treningu, to niestety ja nie pomoge bezposrednio ale:

- przekaze to dalej

- tu masz link do zapisu treningu:

http://www.justin.tv/pokerstrategy_pl/b/508485418

Moze w formie filmu uda sie ogladnac :).

Odpowiedz
Cytat

Cashe przeglądarki i jakieś Adblock Avasta blokowało, podziękował za link i z przyjemnością powtórzę trening z Wizją:D

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

W związku ze zmianami w naszej ofercie, treningi w tej formie już się nie będą odbywać. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami i odwiedzenia jednego z naszych kursów: https://polska.pokerstrategy.com/news/content/82796/

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat