Ja jestem jakiś sprytny, video mi się popsuło na tyle, że jak je teraz u siebie odpalam to mam czarny ekran, a wcześniej miałem i u siebie i na streamie też wyświetlało
Chętny jestem dalej na live, ale video z mojej strony odpada
Ja jestem jakiś sprytny, video mi się popsuło na tyle, że jak je teraz u siebie odpalam to mam czarny ekran, a wcześniej miałem i u siebie i na streamie też wyświetlało
Chętny jestem dalej na live, ale video z mojej strony odpada
Elo
Zwolnilo sie miejsce na dzisiejszy trening o 17:45, ktos ma ochote zagrac/na session review? Zapraszam :).
Siema
Ostatnio na treningu było mówione, że pasuje coś zagrać. Są jacyś chętni na granie/jeśli nie, to czy można się zapisać?
Chętnie bym zagrał w następnym tygodniu. Tylko problem jest taki, że mam trial PT i spory napis informujący o tym na stole. Druga sprawa mam obecnie neta 1mb i nie wiem, czy nie będzie się cięło.
Pozdr.
Nie mogę jednak w tym tygodniu, dlatego miejsce jest wolne. Chciałby się ktoś zamienić, bo chciałbym zagrać w najbliższym czasie.
Witajcie,
Od tego tygodnia począwszy, treningi będą odbywać się w środy o 19:15. Wydaje nam się to dużo korzystniejszym terminem niż piątek 17:45
Zapraszamy!
Pozdrawiam.
Czy byłaby mozliwość wydłużenia treningu? Bo godzinka to troszeczke mało czasu jak na trening dla początkujących!
Pozdrawiam Rushera i reszte ekipy - dobra robota!
I jak mozna to jestem chetny na session review/filmik w pierwszym tygodniu lutego
Dawno się nie udzielałem bo nie grałem. Jednak dzisiaj byłem na dwóch treningach prowadzonych przez rusher88. Pierwszy nie przypadł mi do gustu był nieco chaotyczny. Może dlatego, że nie gram SH :P. Natomiast drugi był bardzo fajny, tylko za krótki. Zdążyliśmy przeanalizować 3 problematyczne ręce. Każdy z oglądających miał swoje zdanie co do rozegrania problematycznej ręki ;). Prosiłbym o przedłużenie czasu "antenowego"
rushera88, godzina to za mało na prawdziwy trening. Miło się go słucha i chciałbym abyśmy mieli więcej czasu na porozmawianie z tym trenerem w czasie treningu.
Z tego co pamietam, to rusher mowil zeby feedback pisac w tym dziale . Ja tez uwazam, ze trening byl bardzo ciekawy i mozna bylo wyciagnac z niego duzo wartosci teoretycznych. Przylaczam sie do zdania przedmowcow, ze byl za krotki.
pzdr. ♠_p:
Napisane przez Nomedes
ebenemal to raczej powinienes napisac w feedback'u a nie tutaj![]()
Ok zapewne masz rację, nie było mnie tu ze 2 lata. Mam tam utworzyć nowy temat czy wypowiedzieć się w jakimś już stworzonym? Zresztą czy ja mam prawo do tego, żeby mówić komukolwiek tutaj, że akurat rusher88 ma mieć przedłużony czas treningu? Zapewne nie mam. Mimo wszystko myślę, że "monarchowie"
(rządzący tym forum ^^
(ogólnie strony PokerStrategy.com)) czytają tego typu posty w tym akurat temacie. (Bo jak by nie czytali to co my tu w ogóle robimy ;).)