Mogę zagrac za tydzien ! ( jeszcze do potwierdzenia )
Heja.
Jesli dzis nikt nie ma ochoty na sweata/nie nagral filmu, ktorym chcialby sie podzielic + omowic go na treningu, to w planie mamy 2ga czesc tematu o rozgrywaniu draws - jednoczesnie ostatnia czesc typowo teoretyczna w tym temacie + ewentualne spoty mile widziane.
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.25/$0.5 No-Limit Hold'em (7 handed)
Known players:
[tg]MP1$20.35:///////;MP2$43.67:///////;MP3$66.69:///////;CO (Hero)$50.00:///////;BU$38.40:///////;SB$18.07:///////;BB$49.25:///////;[/tg]
Preflop: Hero is CO with K:c, Q:c.
MP1 raises to $1.50, 2 folds, Hero calls $1.50, BU raises to $4.00, 2 folds, MP1 calls $2.50, Hero calls $2.50.
Flop: ($12.75) 6:c, A:s, J:c (3 players)
MP1 checks, Hero checks, BU bets $8.00, MP1 calls $8.00, Hero raises to $46.00(All-In), BU calls $26.40(All-In), MP1 calls $8.35.
Turn: ($109.5) 2:s (3 players)
River: ($109.5) 7:h (3 players)
Final Pot: $109.5.
UTG
Uploaded with ImageShack.us
BTN
Uploaded with ImageShack.us
ponioslo mnie dwa razy callowac dlatego ze oboje sa callingstation
jak nie ma chetnych to moge grac co tydzien , czy tam kiedy trzeba
ale teraz 2 poniedizałki odpadaja .
Siema.
Przypominam, ze w zwiazku z relacja trenerzy vs userzy, dzis trening o 19:30 :).
Siemano
ja moge zatydzien grać sweata nl10 tylko musze jakis program sciagnac ala mikogo?
Rusher tam na treningu dałeś prykład
A8 siedze na batonie
na SB nit
na BB (chyba) fish
----kradne----- podbijam
sb flod
bb call
flop A7x.... i teraz pytanie co tam dalej w głowie miałeś odnośnie planu na rękę
chyba było ile folduje do CB ile rejzuje CB itp nie zdążyłem zanotować ;]
jak byś mógł przypomnieć
dzięki ;]
Siema, w razie czego mogę być rezerwowy na poniedziałkowy trening gram zooma FR NL10/25
Siema, siema.
Pamietajcie o mozliwosci zagrania sweata/badz innej wspolnej formy treningowej na dzisiejszym treningu o 19:15.
Od strony technicznej, potrzebny jest - poki co - trial join.me, czyli musicie zalozyc konto i bedzie dzialac przez najblizszy czas :).
Napisane przez Jarek91
jest jakas gra jutro ?? jak cos I in
Elo
Potwierdz dzis OK?
Aha i ostatnio analizowalismy spoty z HMa, wyszlo - wydaje mi sie - ciekawie, wiec jak cos, to taka opcje moge zaproponowac.
Heja.
Mala zmiana planow co do formy treningu
Poniewaz w tym tygodniu, w zasadzie jest tylko jeden trening FR dostepny dla nizszych statusow, oraz w sumie typowo celujacy w graczy poczatkujacych, to w zwiazku z obeca promocja "Szkoła Kadetów" dzis chcialbym poruszyc tematy dotyczace typowo 1 zadania dla uczestnikow.
Generlanie bedziemy rozbierac gre preflop na czynniki pierwsze, wiec tak czy inaczej zapraszam wszystkich chetnych do analizy gry przed flopem.
W przyszly tygodniu mamy 2 treningi ( pon i wtorek ), wiec ewentualne sweaty/analize HH mozemy zrobic 2x jesli bedziecie mieli ochote ---> jak ktos chce rezerwacje, to niech pisze w temacie.
Czy będzie dziś trening o 19 ? Póki co jak daję włącz to wchodzi mi w jakiś trening po rosyjsku
Ok, działa
Heja!
W zwiazku ze zmiana formu treningu i przesciem na oprogramowanie XSplit, chcialbym sie zapytac, czy zmiana dnia na niedziele wieczor / propozycje godziny jeszcze sa otwarte / beda wam pasowac?
Czyli zmiana wyglada tak, ze zamiast w poniedzialek o 19:00 trening bedzie w niedziele wieczorem. Jak wam to pasuje?