Przejdź do forum
SSS nl10 min wpisow...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] SSS nl10 min wpisowe 3.5$

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
743 Wyświetlenia

z tabelki zarzadzania kapitalem dla NL 10 nalezy
Limit
Wymagany bankroll
Wkup się za
Dokupujesz się przy mniej niż
Opuszczasz stolik mając więcej niż
NL10 (0,05/0,10)
$50
$2
$1.50
$2.50

co jesli na pokeroomie na ktory przelalem bonus z pokerstrategy nie ma mozliwosci wkupienia sie za 2$? najnizsza mozliwa jest 3.5$ czy to znaczy ze na tym pokeroomie nie mozna grac SSS? czy sa tabelki rozgrywania rak dla na NL10 dla ktorych trzeba wkupic sie za 3,5$? czy moge grac na tych 3,5$ tak jak na 2$?(chociaz nie wydaje mi sie zeby to bylo "efektywne")

czy granie na stawkach nizszych niz NL10 rozwiąże moj problem?

6 odpowiedzi
vindir
PokerStrategist

Obecnie nie na wszystkich poker roomach da się wkupić do gry za mniej niż 30-40 bb, sprawdź czy na Twoim nie ma stołów "shallow stack".

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wlasnie nie ma

Orlo007
Oldschool Grinder

wydaje mi sie ze powinienes zagrac na nizszym limicie z wpisowym ok 2$ niz grac na nl10 z 3.5 dlaczego?
wiekszosc rozdan konczy sie zagraniem all-in przegrasz takie 3 rozdania i juz jestes 10$ w plecy czyli 20% bankrolla.
grajac na nizszym limicie nie oznacza ze nie bedziesz zarabial bo jak juz pisalem wiekszosc zagran i tak konczy sie all-in poza tym im nizej tym wiecej fishy :D

Jeżeli na stół trzeba wnieść co najmniej 35bb na każdym limicie, to wtedy limit nie ma znaczenia - nie da się grać sss. eot.

Urbi23
Oldschool Grinder

Witaj ruzga,

Na takim roomie nie można grą skutecznie SSS. Powinny jednak istnieć stoły shallow. Jeżeli natomiast takich nie ma, polecam zapoznać się z filmem naszego trenera PDP na temat gry przy stacku 35-40bb
https://polska.pokerstrategy.com/video/12364

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

mam niski status i nie mogę oglądać tego filmu