Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] sss czy sh ?

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
555 Wyświetlenia

siema. wyrobiłem sobie status srebro no i na tym etapie sa juz artykuly o sh. gram obecnie sss nl25 wydaje mi sie fajna strategia i nie wiem czy przechodzic na sh. jeszcze chciałbym sie dowiedziec ktore artykuly w dziale srebro sa do sss(tylko przy niektorych jest ze chodzi o sh). jakie sa zalety sh w porownaniu do sss i jakie wady?

a tak pozatym informacyjnie, jak ktos zaczyna przygode z pokerem to polecem sng na mansion. wyrabiałem tam wlasnie ten status i czasami sobie zagralem sng z niskim wpisowym 1$. graja tam idioci. ja nieznajc strategi sng wogole gralem poprostu tihgt i nieraz zdazalo sie cashowac a co dopiero jak ktos sie uczy na ten temat.

5 odpowiedzi
Sterwor
Oldschool Grinder

sh to jest nazwa rodzaju stolu a nie strategi

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

zmiana rodzaju stolow=zmiana strategi

nie gra sie sss na 6 osobowych stolach

Sterwor
Oldschool Grinder

Ze czegos nie ma w artykulach to nie znaczy ze takiego czegos nie ma. Oczywiscie ze na stolach sh gra sie strategia sss wystarczy zajrzec na stoliki.

A jesli chodzi o sh bss to gra jest mniej swingowa niz sss, potrzeba duzo wiecej umiejetnosci szczegolnie w grze postflop, czlowiek bardziej sie rozwija pokerowo.

kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez bobsonNS
zmiana rodzaju stolow=zmiana strategi

nie gra sie sss na 6 osobowych stolach

owszem ale wtedy zmieniasz strategie na bss

imho sam z nl25 sss wskoczylem na sh i mysle, ze byla to dobra decyzja :f_thumbsup:

Ale jeśli uważasz że fajnie Ci się gra NL25 SSS to ja bym na twoim miejscu jeszcze dalej grał SSS skoro dobrze czujesz gre :)

jeśli poczujesz że SSS Cię nudzi lub że twoje umiejetności wystarczają na grę pełnym stackiem to możesz się wtedy przerzucić na SH :)

U mnie wyglądało to tak SSS FR -> BSS FR -> BSS SH i jestem zadowolony :)