Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] pytanie ?

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
455 Wyświetlenia
billabong8
PokerStrategist

Moze ktos wie ,dlaczego na limicie 0,02/0,04 moge do stolu zasiasc z minimalnie 2$ gram strategia sss

5 odpowiedzi
ozi
ozi
PokerStrategist

Zapewne grasz na Party, tam nl4 [aka nl5] jest dosyć specyficzne i minimalnie możesz wnieść właśnie nadmienione 2$. Dla graczy BSS jest to cudo, dla graczy SSS... no cóż - oni grają nl2 albo nl10 ;)

billabong8 Autor wątku
billabong8
PokerStrategist

dziekowka ,co za pech

Napisane przez ozi
Zapewne grasz na Party, tam nl4 [aka nl5] jest dosyć specyficzne i minimalnie możesz wnieść właśnie nadmienione 2$. Dla graczy BSS jest to cudo, dla graczy SSS... no cóż - oni grają nl2 albo nl10 ;)

No właśnie przez tę specyfikę nie mogę grać zgodnie z BR managementem i muszę ryzykować z niskim BR na NL10.

Napisane przez Kuna2

Napisane przez ozi

No właśnie przez tę specyfikę nie mogę grać zgodnie z BR managementem i muszę ryzykować z niskim BR na NL10.

A kto Tobie zakazuje grindować na NL2 do czasu zdobycia rolla na NL10 _cool:

Napisane przez Komar75

Napisane przez Kuna2

Napisane przez ozi

A kto Tobie zakazuje grindować na NL2 do czasu zdobycia rolla na NL10 _cool:

dokładnie... choć to trochę gambling na tym limicie to lepsze to, niż ryzykować utratę całego rolla na NL10 przy swingu w dół