ew. fajnie gdyby ktoś widząc potencjalne leaki napisał co powinienem sobie wyfiltrować w HM.

ew. fajnie gdyby ktoś widząc potencjalne leaki napisał co powinienem sobie wyfiltrować w HM.
Siemanko.
Masz ten sam range z EP i HJ, gdzie to jednak powinno rosnac
Dodatkowo bardzo malo stealujesz.
Masz niski 3bet, mysle ze powinienes tutaj troche nad tym popracowac. Zarowno nad range jaki otwierasz, jak i nad tym co 3betujesz i w jakich spotach.
Ft3bet 60 i 4bet 10, mowi jasno ze callujesz 3bety, tylko pytanie brzmi "kiedy?", bo jesli robisz to z pozycja, to pewnie OK, ale jesli bez, to jest to blad.
Niski check/raise... w sumie to bardzo niski
Malo betujesz vs miss CB - ogolnie.
Niski CB w 'normal' potach. Mysle ze nie wykorzystujesz potencjalnego FEq, plynacego z cbetow.
Bardzo maly Raise CB. Po pierwsze ciezko zebys dostal akcje od innego rega z tych stawek, kiedy raiseujesz jego CB, a po drugie nie wykorzystujesz faktu ze ludzie cbetuja duzo, czesto bardzo duzi i z tego powodu mase % bet/folduja.
Wiecej kradnij limpowane poty.
Masz bardzo niski WWSF, bo jestes raczej pasywny., przez co pewnie szczery. Czy to duzy problem? Poki co nie, bo da sie tak wygrywac na tym limicie - co zreszta widac po Tobie. probka mala, moze srednia, ale mysle ze wynik jest zupelnie normalny. Mozesz pobawic sie filtrami, ale tak na prawde grasz dosc ABC, wiec tu nie ma co filtrowac... poszukaj leakow u przeciwnikow, pomysl jak je wykorzystac, zrob to, to pewnie dodasz do swojego winrate pare bb i przeskoczysz na limit wyzej - tam sie bedziesz dostosowywal i bawil w filtrowanie
Wszystko jest na dobrej drodze.
tzn ogólnie zdaje sobie sprawę z moich leaków np. niski ch/r.
Ostatnio własnie wpadłem w jakiś taki pasywny tryb chyba wynikający z kiepskiego seat selection przez co mój cbet/steal spadł diametralnie.
3bety sprawdzam tylko IP
W sumie dopiero teraz zauważyłem ze mam tak niski bet vs missed cb & raise cbet, będzie nad czym pracować. :challenge