Ktoś ma pomysły jak na niego grać?

Heja.
Nie odpisywalem chwile, bo liczylem na jakas dyskusje..
No anyway....
Na wstepie napisze, ze jestem swiadomy, ze na bank wiesz, ze interpretacja gry na pewnym poziomie wychodzi jednak poza staty
Mysle ze duzo lepiej bedzie, jesli sam napiszesz, co w tym konkretnym przeciwniku, przykuwa Twoja uwage, bo domyslam sie, ze podobnych masz sporo - czy po prostu chcesz porozkminiac jakies bardziej ogolne tendencje?
Wydaje mi się, że dużym leakiem może być jego gra w 3betowanych pulach, otwiera on dużo z wielu pozycji, a do tego mało folduje do tych 3betów, nie wiem jaki ma % 4betów ale pewnie koło 10-15%? To też w sumie jest w miarę ważne bo ze statów ciężko okreslić jak reaguje na 3bety czy więcej calluje, czy więcej 4betuje. Jak więcej calluje to tutaj można na niego grać dużo luźniej i betować, jak ma się po prostu jakiś made hand, bo on bardzo rzadko wyrzuca na cbet w 3betowanym pocie, a jak on bardziej preferuje 4betowanie niż callowanie 3betów to po prostu luźniej się na niego stackować.
Druga sprawa, wydaje mi się, że kluczem do sukcesu są tutaj luźne calldowny nawet na dość wet boardach po prostu go callować i na dobrych cardach nawet o całego stacka z jakimkolwiek tp. Wydaje mi isę że jego styl trochę tez polega na wywieraniu presji na przeciwniku w dużych spotach. On lubi bluffować c/r albo raisując cbeta, a jego staty vs missed cbet są bardziej jak u taga, dlatego można się tez zastanowić niekiedy z graniem wa/wb, bo wydaje mi się że nie bluffuje on tutaj jak głupi.