Większość rąk rozegranych na zoomie.

Zamieszczam dodatkowo wykres zakresu QQ,KK, AK. Nie wiem czy to normalne, żeby mieć 0 na showdownie z takim zakresem rąk.

Większość rąk rozegranych na zoomie.

Zamieszczam dodatkowo wykres zakresu QQ,KK, AK. Nie wiem czy to normalne, żeby mieć 0 na showdownie z takim zakresem rąk.

Siema.
Rozumiem, ze to jest SH.
Preflop:
- grasz tight, moze troche za bardzo tight, bo masz stosunkowo niskie steale
- masz bardzo jniski 3bet i mysle ze ciezko o to, zebys dostal akcje vs 3bet
- mniej foldujesz na 3bety OOP, niz IP, co sugeruje ze mozesz sie pakowac z dziwne spoty bez pozycji
- masz po prostu wszystko dosc tight i mysle ze ciezko Ci bedzie uzyskac wiecej akcji na mocny range, o ile nie bedziesz jakos kombinowac
- nadal sporo foldujesz blindy i chociaz maxymalizacja obrony ich na tym limicie nie jest najwaznijesza, to warto o tym pomyslec.
Postflop:
- tu z kolei nie ma zbyt wiele agresji
- niski check/raise, co jest powiedzmy normalne na NL10
- malo betujesz vs miss CB OOP
- stosunkowo malo cbetujesz
- jak grasz check flop bedac agresorem, to prawie zawsze jest to check/fold, wiec pomysl o range jaki grasz i na jakich stolach
- stosunkowo malo raiseujesz vs CB
Co do wykresu z QQ+, to mysle ze po prostu grasz te rece dosc ostro, bo sa mocne, tyle ze po prostu najczesciej widzisz foldy od przeciwnikow - rzadko wygrywasz z tymi rekami na SD, ale tez rzadko te SD ogladasz.
Ja bym proponowal troche zmienic nastawienie/podejscie, bo jest mozliwe, ze Twoja gra nie wpasowuje sie w zooma i tutaj albo trzeba np. zmienic zamysl i dostosowac gameplan, bo cos jednak nie gra.