Mam pytanie odnosnie pokonywania limitów.
Jeżeli przechodząc na wyższy limit złapałem duży upswing i w kilka dni(wlascciwie to 3 dni) moj bankroll pozwalał przejść na wyższy limit to czy zalecacie przechodzić czy jednak troche pograć na danym limicie?
Ja posiedziałem chwile i teraz moj bankroll pozwala na przejście dwa limity wyżej. Teraz zastanawiam sie czy zalecane jest przeskoczyc z NL20 na NL50 opuszczając po drodze NL30?
Czy to może w jakiś sposób rzutowac na grze? Zakładając ze co limit lepsi przecinicy
kazdy ci powie inaczej, wejdz na poz wyzej zobacz czy ogarniasz jak jest luz to idz wyzej albo wejdz 2 limity wyzej zobacz czy ogarniasz jak nie to zejdz nizej
nie ma jedynej slusznej drogi wazne zebys czul sie komfortowo na limicie
jak mawial sharkucjusz - niech twoj staw nigdy nie wysycha i niech siec twa o gestych oczkach wylapuje nawet najmniejsze plotki
Proponuje zachaczyc po drodze o nl40 ♠_cool:.
Generalnie pomiedzy tymi limitami nie występuje coś pomiędzy jest NL25, a następny powinien być NL50. Jeśli masz jakieś dziwolągi w stylu NL30, to raczej nie zwracałbym na to uwagi (bo sam poziom pomiędzy NL20 a NL30 pewnie nie rozni sie za bardzo ; o).
Imho graj najwyżej jak możesz zgodnie z Twoim BRM. Różnicy w skillu pomiędzy tymi limitami nie ma pewnie dużej, a dążysz przecież do maksymalizacji zysków. Ofc pamiętaj o zejściu niżej gdybyś złapał downswinga.
a na mojej platformie ( bwin ) rowniez mam limity NL 10 20 30 50 , i jesli chodzi o poziom NL10 ofkorzz pelno fishy, NL 20 sporo trudniejszy od NL 10 i od NL 30, NL 50 z tych poziomow prezentuje najwyzszy poziom, tak to wyglada na bwin, zaskakujace jest to ze duzo wiecej fishakow znajdziesz na NL 30 anizeli na NL 20, byc moze wynika to z tego ze NL 20 jest w mikro a juz NL 30 jest w niskich stawkach, taka mam teorie.
a jesli chodzi o pytanie to na twoim miejscu gralbym na takim limicie na ktorym czuje sie najlepiej i wiem ze mam odpowiedniego skilla na ten limit, bez tego ani rusz.