Przejdź do forum
Odpowiedni room do ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Odpowiedni room do mss

12 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,070 Wyświetlenia
maesky87

Witam :)

Mógłby ktoś z Was kolegów mssowców polecić room do mss nl25/50 z dużą ilością niezanitowanych stołów i rakebackiem na poziomie 30%?

11 odpowiedzi
Aimboy

FTP, gdzie gra masa słabych graczy z USA.

Ah wait...

maesky87 Autor wątku
maesky87

Ha ha, Aimboy, dajesz mi do zrozumienia, że takowego nie ma?:D

Wybrałbym P*, ale tam mając Platinum Star i wymieniając punkty na kasę, w przeliczeniu dostalbym rakebacku 19,5% (o ile się nie mylę). Po pierwsze mały rakeback, po drugie nie wiem czy ugrałbym na nl25 platinum...

30% rakebacku mają Unibet, PokerHeaven, PKR, 24h Poker. (Cake nie liczę, bo nie można używać HUDa) Czy mógłby ktoś z Was powiedzieć ile mniej więcej stołów nl25/nl50 można znaleźć na tych roomach w najlepszych porach?

Dolicz do 19% rakebacku stealary, ktore daja chyba 6-7% rakebacku. A 26% rakebacku na pokerstars jest bardzo przyjemny przy dealt rake'u.

Aimboy

Napisane przez maesky87
Ha ha, Aimboy, dajesz mi do zrozumienia, że takowego nie ma?:D

FTP z graczami z USA to był po prostu pokerowy raj. Soft - świetny, imo lepszy nawet od starsowego. Gracze - o wiele gorsi od starsowych. Stoły - na nl100 i nl200 spokojnie można było grindować po 16 na raz, więc na niższych limitach nie byłoby problemu. Minimalny BI = 35bb, na starsach jest 40bb, mi tam dużo łatwiej się grało na 35bb. Rakeback 27%, płacony regularnie co piąteczek + jakiśtam rakeback z dodatkowych bonusów, iron manów i mid year bonus :( :(

Ale to już było... I nie wróci więcej...

maesky87 Autor wątku
maesky87

O kurde, nie wiedziałem, że na Starsach jest min. BI 40bb...
Zgadzam się z Tobą, że FTP był rajem. Gdy przeprowadziłem się z P* na FTP pół roku temu, to aż nie mogłem uwierzyć, że liczba stolików z oglądalnością flopa powyżej 20% może być tak duża; na Starsach było ich niewiele.
Ale co robić, trzeba szukać alternatywy, chyba i tak wyląduję na P*, bo nie mam informacji co do trafficu na roomach, które wyżej wymieniłem...

Ja jednak mam nadzieję, że FTP wróci...może już nie będzie takim rajem, ale przynajmniej oddadzą kasiorę ;)

tygrytron18

Przy depozycie na ongame masz 60% rakebacku

maesky87 Autor wątku
maesky87

Napisane przez tygrytron18

Ok, dzięki. A jak traffic tam wygląda?

Aimboy

Napisane przez maesky87

Napisane przez tygrytron18

Ok, dzięki. A jak traffic tam wygląda?

Gram na poker heaven, soft jest tragiczny, a jeśli masz zamiar grać FR to na nl50 może i pograsz, ale tylko jeśli zdecydujesz się grać na 3-4 stołach naraz. Poza starsami nie pograsz nigdzie chyba :D Ewentualnie możesz próbować na party, ale tam z tego co się orientuje to bonusy są mega słabe.

maesky87 Autor wątku
maesky87

Napisane przez Aimboy
Gram na poker heaven...

Co Ty tam robisz? Wiem, że grałeś do niedawna na starsach...

thefoe

Napisane przez maesky87
Wybrałbym P*, ale tam mając Platinum Star i wymieniając punkty na kasę, w przeliczeniu dostalbym rakebacku 19,5% (o ile się nie mylę). Po pierwsze mały rakeback, po drugie nie wiem czy ugrałbym na nl25 platinum...

na FTP rake byl o ok. 40% wyzszy niz na P*. Tak wiec "goly" P* o tak byl lepszy niz FTP + 27% RB. Rakeback to najwieksza porazka jaka wymyslil przemysl. Zauwazcie, tam gdzie jest "porzadny" RB tam jest o tyle, z nawiazka, wiekszy rake. A niemyslaca gawiedz sie jeszcze cieszy.

AmorPL

Zagraj może na Party poker