Witam
Mógłby ktoś z Was kolegów mssowców polecić room do mss nl25/50 z dużą ilością niezanitowanych stołów i rakebackiem na poziomie 30%?
Witam
Mógłby ktoś z Was kolegów mssowców polecić room do mss nl25/50 z dużą ilością niezanitowanych stołów i rakebackiem na poziomie 30%?
Ha ha, Aimboy, dajesz mi do zrozumienia, że takowego nie ma?:D
Wybrałbym P*, ale tam mając Platinum Star i wymieniając punkty na kasę, w przeliczeniu dostalbym rakebacku 19,5% (o ile się nie mylę). Po pierwsze mały rakeback, po drugie nie wiem czy ugrałbym na nl25 platinum...
30% rakebacku mają Unibet, PokerHeaven, PKR, 24h Poker. (Cake nie liczę, bo nie można używać HUDa) Czy mógłby ktoś z Was powiedzieć ile mniej więcej stołów nl25/nl50 można znaleźć na tych roomach w najlepszych porach?
Dolicz do 19% rakebacku stealary, ktore daja chyba 6-7% rakebacku. A 26% rakebacku na pokerstars jest bardzo przyjemny przy dealt rake'u.
Napisane przez maesky87
Ha ha, Aimboy, dajesz mi do zrozumienia, że takowego nie ma?:D
FTP z graczami z USA to był po prostu pokerowy raj. Soft - świetny, imo lepszy nawet od starsowego. Gracze - o wiele gorsi od starsowych. Stoły - na nl100 i nl200 spokojnie można było grindować po 16 na raz, więc na niższych limitach nie byłoby problemu. Minimalny BI = 35bb, na starsach jest 40bb, mi tam dużo łatwiej się grało na 35bb. Rakeback 27%, płacony regularnie co piąteczek + jakiśtam rakeback z dodatkowych bonusów, iron manów i mid year bonus
Ale to już było... I nie wróci więcej...
O kurde, nie wiedziałem, że na Starsach jest min. BI 40bb...
Zgadzam się z Tobą, że FTP był rajem. Gdy przeprowadziłem się z P* na FTP pół roku temu, to aż nie mogłem uwierzyć, że liczba stolików z oglądalnością flopa powyżej 20% może być tak duża; na Starsach było ich niewiele.
Ale co robić, trzeba szukać alternatywy, chyba i tak wyląduję na P*, bo nie mam informacji co do trafficu na roomach, które wyżej wymieniłem...
Ja jednak mam nadzieję, że FTP wróci...może już nie będzie takim rajem, ale przynajmniej oddadzą kasiorę
Napisane przez tygrytron18
Przy depozycie na ongame masz 60% rakebacku
Ok, dzięki. A jak traffic tam wygląda?
Napisane przez maesky87
Napisane przez tygrytron18
Przy depozycie na ongame masz 60% rakebackuOk, dzięki. A jak traffic tam wygląda?
Gram na poker heaven, soft jest tragiczny, a jeśli masz zamiar grać FR to na nl50 może i pograsz, ale tylko jeśli zdecydujesz się grać na 3-4 stołach naraz. Poza starsami nie pograsz nigdzie chyba
Ewentualnie możesz próbować na party, ale tam z tego co się orientuje to bonusy są mega słabe.
Napisane przez Aimboy
Gram na poker heaven...
Co Ty tam robisz? Wiem, że grałeś do niedawna na starsach...
Napisane przez maesky87
Wybrałbym P*, ale tam mając Platinum Star i wymieniając punkty na kasę, w przeliczeniu dostalbym rakebacku 19,5% (o ile się nie mylę). Po pierwsze mały rakeback, po drugie nie wiem czy ugrałbym na nl25 platinum...
na FTP rake byl o ok. 40% wyzszy niz na P*. Tak wiec "goly" P* o tak byl lepszy niz FTP + 27% RB. Rakeback to najwieksza porazka jaka wymyslil przemysl. Zauwazcie, tam gdzie jest "porzadny" RB tam jest o tyle, z nawiazka, wiekszy rake. A niemyslaca gawiedz sie jeszcze cieszy.