Przejdź do forum
ODNOSNIE TEJ PLANO...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ODNOSNIE TEJ PLANOWANEJ study NL10.

32 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
1,918 Wyświetlenia

...mam dosc;/

...tak krótko...Nl10 przeszedłem już dośc dawno, ale powiedzmy ze z powodu ograniczen jezykowych postanowilem ze Nl10deep czyli 25$ bedzie moim finalnym limitem...sa goscie ktorzy miota po ponad 1000$ na miecha...

...i wszystko bylo dobrze, dopoki nie zaczalem grac z Xerox teen...po prostu jak z nim gram to szlag trafia wszyatko;/ gosc miazdzy tak ze odechciewa mi sie zyc...na poczatku gra luzno...za chwile z tym 30/28 pokazuje mi seta na SD...zaraz ma 15/12...i wraz z nim tak zamieniam te moje style i nie nadazam;/ ide sobie zapalic bo mnie wkurwili;/

jak to kiedys ktos madrze powiedzial...JAKBY KOMPUTER BYL KRUPIEREM TO BYM MU CHYBA ZAJEBAL:D

... i teraz najgorsze dla deepNL10...Xerox z tego co zauwazylem na czacie...gadal z jakims typem ze zaklada jakas grupe na twoplustwo bo go ludzie o to blagaja..to dupa:(:( :( :( :((:

31 odpowiedzi
queristo

o co ci [Treść wyedytowana] chodzi???

//Wulgaryzmy - imgoingtomirage

Miloszpoker2

Czy nie można go po prostu unikać przy stołach? Z tego co zauważyłem z twojej wypowiedzi to dopuszczasz twoje ego do gry

variat

zamknij ten temat i wal piescia w sciane - na to samo mniej wiecej wyjdzie

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ale Wy kozaccy jestescie:D:D:D

...myslalem ze podacie jakies pomysly konstruktywne jak ograc takiego kogos...

nie da sie go ominac...a nawet jesli to na Starsach jest w nocy tylko kilka/kilkanasice stolikow deep i gra na ok 12...

co w Waas tyle nienawisci? dziewczyny wam nie daly czy jak?

PRZEPRASZAM ZE W OGOLE PYTAM SZANOWNE GRONO PAJACY Z NL CO NAJMNIEJ 1000!!!!

karpik

Nikt Ci nie da konstruktywnej odpowiedzi jesli bedziesz sie tak zachowywal jak sie zachowujesz...

mi tez ten xerox teen nie daje spac po nocach. nie da sie go unikac, bo typ gra po kilkanascie godzin dziennie na wszystkich stolach deep nl10

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Tokarwwl
mi tez ten xerox teen nie daje spac po nocach. nie da sie go unikac, bo typ gra po kilkanascie godzin dziennie na wszystkich stolach deep nl10

no wlasnie;/ moze nie kilkanascie, ale w nocy gdy jest najwiecej fiszarni siedzi zawsze...

czy gra na nl10 nie powinna polegać na ogrywaniu fishy? po co się szarpać z regiem zwłaszcza jak ma nad Wami edge? Poza tym, przy stole siedzą jeszcze inni, więc jaki problem ich starać się skubać?
No i ogólnie to zluzujcie suty:)

McBurak

xerox to niezly gracz, ale bez przesady - sam rozegralem z nim kilka k rak jak bylem na nl10. prawda jest jednak taka ze juz na nl25 wiekszosc wygrywajacych regow gra przynajmniej tak dobrze jak on. dlatego nie polecam go unikac, lepiej sie zawczasu i na nizszych stawkach nauczyc ogrywac takich jak oni - polecam zmniejszenie cbetu i ogolnie bardziej fancy lines oraz pot control, gosc jest szczegolnie niebezpieczny na deepach.

ps. goscie ktorzy tluka po 1k$ miesiecznie na nl10 nie graja abc, bo do tego trzeba miec winrate w granicach kilkunastu bb/100, ktory osiaga sie najlatwiej abusujac weakscared nitotagow, ktorych jest cala masa na tym limicie.

babel92

jak można nazywać kogoś, kto gra nl10, dobrym graczem ?( a nawet jeśli by to był Dwan to co zmienia jeden gracz na tak wielkim roomie? :facepalm: wystarczy unikać z nim gry...

szefie popracują nad swoją grą, a nie tracisz czas na użalanie się _thumbsup:

uwazasz bombel ze na nl10 nie ma dobrych graczy? :P

babel92

na pewno nie ma takich, z którymi naprawdę ciężko się gra i nie mają widocznych leaków, bo tacy gracze szybko przeskakują kolejne limity i zatrzymują się gdzieś na low/mid stakes :) poza tym nawet jeśli to byłby Dwan, Ivey czy też Bloom to jeden gracz nie wpływa znacząco na poziom danych stawek ;)

tak tylko lapie za slowka :f_grin:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez babel92
na pewno nie ma takich, z którymi naprawdę ciężko się gra i nie mają widocznych leaków, bo tacy gracze szybko przeskakują kolejne limity i zatrzymują się gdzieś na low/mid stakes :) poza tym nawet jeśli to byłby Dwan, Ivey czy też Bloom to jeden gracz nie wpływa znacząco na poziom danych stawek ;)

no ok jeden nie...ale przed grupa ktora bedzie trenował to juz respekt czuc bede;/ wypusci mi rekinow na nl10 i se nie pogram;(

...biore sie ostro za nauke...na NL25 juz mu tak dobrze ie szło...takze ide powkuwac;D

wrzuc tu lepiej jego statystyki z huda.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jego statystyki sa"normalne"...mniej wiecej 24/20 5%-3bet 65-Cbet...itd...i uwaga!!! MOIM ZDANIEM STSTYSTYKI Z XXXk rak SA JEDYNIE POMOCA A NIE JAKAS PEWNA NA 100% INFORMACJA GRY TEGO GRACZA!

po blizszym przyjrzeniu sie, haczyk jest tutaj jak on gra na poszczególnych stołach...potrafi grac 40/12 na jednym, a na drugim 15/11...potrafi sie genialnie dostosowac...gra MT12 stołów...lubi rozmawiać z innymi i jebac ich jacy sa ciency...mi tez sie od niego dostalo pare chociaz chamskich to trafnych i pouczajacych uwag;)

...tak czy siak, nie mam juz do niego sił i ide na inne stawki:)
problemem jest to, że gram sobie fajnie i solidnie. Cisne 3bb i nagle pojawia sie gosc, który gra 40/20 i wygrywa...jeden bi, drugi...w 5min...a ja siedze 2godziny i patrze w ptr...ma 8bb po tam 1000 000rak...wniosek:gram zle, sprobuje tak jak on...i sie kurwa wszystko pierdoli;/

...jest takich kilku na tych stawkach, ktorzy doslownie oraja reszte. Przy grze z nimi swingi dochodza do 5-8bi na sesje a ja nie mam nerwow zeby sie z nimi uzerac wiec ide tam gdzie ich nie ma.

0

jak masz 3bb/100 na nl10 to nie grasz 'fajnie i solidnie', ja na nl25 mialem 8bb/100 nie majac pojecia o cashgames, tymbardziej jak grasz na deepach, to nie powinnienes akceptowac zadnego winrate ponizej 10bb/100. Pracuj nad gra, nie stoj w miejscu z zalozeniem 'nl10 deep to moj docelowy limit" :baby:

Lepracun

Autorze postu czego oczekujesz po tym temacie? Nikt nie napisze Ci genialnej recepty jak z nim wygrawac. Ma nad Tobą spory edge i jedyne co mozesz zrobic to:
- unikać spotów z nim
- przyłożyć się bardziej do nauki, bo na pewno nie jest to jakiś super mega gracz jeżeli siedzi na NL10.

@dybbos

Śmieszy mnie to jak piszesz juz w którymś temacie jaki to masz zajebisty winrate i każdy kto gra ponizej 10bb/100 jest dla Ciebie słaby.