Jak ktos ma ochote spojrzec i cos ciekawego mi powiedziec na temat gry to zapraszam, wszelkie wskazowki mile widziane,
to jest probka z ftp malutka ale pewnie juz mozna nad poprawawa poprawcowac

Jak ktos ma ochote spojrzec i cos ciekawego mi powiedziec na temat gry to zapraszam, wszelkie wskazowki mile widziane,
to jest probka z ftp malutka ale pewnie juz mozna nad poprawawa poprawcowac

dziwne ze bb na + a sb na - . jesli to nie jest wina malej probki rak a na serio tendencja to moze nie graj 90% rak z sb tylko mniej to wtedy wyjdzie lepiej ? no ale tez inaczej bedzie twoj image wygladal i wsyzstko sie zmieni
tez dosc duzy cbet i agresja na flopie (tutaj tylko z sb SB ) no ale to moze wynikac ze stylu gry
moja opinie traktuj przez palce , nie czuje sie na silach zeby dawac rad za bardzo odnosnie hu
biorac pod uwage stawki + ogromny rake zdecydowanie za DUUUZO flatujesz na BB = poddajesz przez to kupe kasy na flopie, bo matematycznie częsciej grasz c/f
mysle ze bumhuntujesz około 90% czasu swojej gry = twoj 3-bet tez wygląda potęznie jak na NL50. 3-betujesz duzo malenkich connectorow i gapperów ?
w HM masz zakładke PREFLOP CARDS. pokaz jak wygląda twoj zakres flatowania OOP, 3-betowania i flatowania 3-betów IP