Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl50 90k SH

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
619 Wyświetlenia

Witam,

prosiłbym o rzucenie okiem na moje staty, jeżeli jakiś trener miałby chwilę to bardzo chętnie ;)

Wiersz podświetlony to jakieś 90k rąk od początku grudnia.

Jestem trochę w plecy głównie chyba niestety przez tilt i dłuższe sesje out of Agame.

Statystyki pochodzą z nl50 na Pokerstars (wiersz podświetlony)

dorzucam jeszcze POPUP, ale on jest też rękami z nl100, chociaż tam grałem podobnie.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Spontann
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mam HM, popup zawiera mniej info niż ta tabelka, nie sądzisz?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Spontann
Jak wstawiać statystyki do oceny

ok dodałem popup

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

up

Odpowiedz
Cytat
kamil90

imo zbyt plaski pfr, prawie to samo otwierasz z utg i z co.

Odpowiedz
Cytat
89deny89

Dobra, a więc ja widzę to tak:

PFR:
- Grasz dosyć szeroko z utg, mp , to bym trochę zmniejszył, napewno utg

STEAL:
- Zwiększyć CO , BTN i ja bym więcej z sb bo ludzie dużo nie bronią na bb nadal.
3bet:
- Z MP odpuść sobie 3bet na regów bo to ejst tylko top range u ciebie ,chyba że zaczniesz mieć tam jakieś blefy.
- Zwiększyć z CO i BTN przynajmniej o 2%.

3bet vs steal:
- zwykle bb> sb. Napewno zrezygnowałbym z kilku rąk które grasz call na rzecz 3beta z bb.

F23bet:
- Sprawa umowna, zależnie jak czujesz się postflop w 3bet pot ale możesz ciut zwiększyć.

Postflop:
- VS PFR grasz często call flop ,turn i niewiesz co masz robić na riv. Zacznij wiele semi blefów raisować flopy itd.
- stosunkowo spory fcbet2rais jak na twój cbet flop.
- bet vs missed turn, riv IP powinien być większy z powodu tego co wyżej.(częstego callowania flopa).
- c/r warto nad tym popracować jako blef w dobrych spotach bo jak narazie nie ma tego u Ciebie.
- donkbet, j.w.

- Zacznij raisować donkbety , bo callem ich nie wyrzucisz.
- kradnij limpowane pule.

To wszystko skłania się do tego że Twoje WWSF jest tylko 42 więc mało.

Zwiększyć agg freq flop ,turn . Na to ma wpływ to co napisałem wyżej.

Pozdro, może coś z tego wyciągniesz dla siebie :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

siema, dzięki za twoje uwagi. Bardzo możliwe że masz rację z raisowaniem na flopie i turnie. Jakoś nie widziałem Value w tym zagraniu, ale przez ostatnie dwa dni trochę popróbowałem i myślę że jest ok.

Może ktoś jeszcze coś miałby do powiedzenia?? Chętnie skorzystałbym z dobrej rady bo kolejny miesiąc zamykam na minusie.

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Witam! :)

Przemysl swoj PFR z EP, bo byc moze jest on zbyt szeroki - byc moze nie.

Pomysl o tym, czy wiecej nie stealowac - szczegolnie na CO. Z SB bym uwazal, bo o ile ludzie nadal sporo blindy folduja, to jednak vs SB generlanie czesto potrafia bronic.

Nie calluj 3betow OOP, bez wiekszych info, planu itp.

Mysle ze mozesz wiecej 3betowac + skoro tyle 3betujesz z SB, to pomysl tez nad tym, aby 3betowac sporo z BB.

Jesli chodzi o call vs steal, to jesli calling range budujesz glownie vs SB, to OK, ale unikaj grania OOP, bez inicjatywy - z wiadomych przyczyn to zaznaczam.

Jesli chodzi o postflop, to zbyt pasywnie imo.

Srednio betujesz vs miss CB.

Niski check/raise

Bardzo niski Raise CB - jestes tak szczery z tym zagraniem, ze teoretycznie nie powinienes dostawac tutaj w ogole akcji

Malo raise vs DB -> analogicznie, masz spory fold vs DB.

Dosc duzy FoldCBtoRaise i na to trzeba uwazac vs regulars, bo mozesz byc dosc czesto przebijany, na flopach, ktore teoretycznie cbetujesz czesciej niz inne.

Uwazaj na spoty, w ktorych grasz call vs CB F/T, bo mozesz palic tu sporo BB.

Kradnij limpowane poty.

Czyli ogolnie - agresywniej. Musisz byc mniej szczery w swojej grze.

Odpowiedz
Cytat