Witam serdecznie.
Jestem raczej nowym użytkownikiem PS i tak na prawdę jakieś 3 miesiące temu zacząłem grę w pokera (najpierw na play money), a od 14 marca gram na mikrostawkach na prawdziwe pieniądze.
Chciałbym podzielić się swoją produkcją, którą wykonałem przedwczoraj. I bardzo prosiłbym o wnikliwe przeanalizowanie sytuacji, szczególnie proszę o jakiś "sweat", ponieważ potrzebuję info co robię dobrze, a co źle. Liczę na waszą pomoc w tym względzie - że chętnie pomożecie wykorzenić moje leaki.
Zaznaczam, że od paru dni nie gram już typowego ABC i próbuję cokolwiek kombinować dopasowując się do stolików - raz się udaje a raz nie. Przynosi to większy profit, co zresztą jest przedstawione na filmiku. Jest kilka ostrych sytuacji bez cenzury;] Tylko proszę nie krzyczcie za bardzo na mnie, tylko wyjaśnijcie
Na filmiku - szczególnie dwa dolne stoliki to pokaźny EV+ - w sumie sesja 85minut i ok. 50bb/100 albo i więcej, nie liczyłem dokładnie.
Na jednym ze stolików po sesji 22/16, na innym nawet 15/14 ♠_cool:
Jeżeli któryś z trenerów skusi się ocenić byłbym bardzo wdzięczny i postaram się w jakiś sposób specjalnie odwdzięczyć
Link--> ♠_evil: http://rapidshare.com/files/456262172/First_Live_Session_-_3_perfect_action_POTS.mp4
film nagrany za pomocą Camtasia Studio 7.0 formacie .mp4. Ok. 190MB.