Heja.
Wg mnie mozesz wiecej stealowac CO i SB.
Jesli chodzi o callopen i 3bet, to nie ma tu nic strasznego, ale z pewnoscia mozesz popracowac nad wykorzystywaniem pozycji.
Fold to 3bet i relacja z 4betem pokazuje, ze 3bety potrafisz callowac, zreszta nizej jest stata OOP call 3bet i to jest to, na co musisz bardzo uwazac. Callowanie 3betow OOP potrafi na prawde spowodowac klopoty
Na SB vs BB callujesz 3bety - tak z ciekawosci sam sobie popatrz w filtry. To jest kilka sytuacji, zobacz jakie rece callowales, czemu i jak je zagrales postflop.
Sam duzo foldujesz vs steale, mozesz tutaj troche popracowac, zaczynajac wg mnie od szerszych 3betow, bo one same z siebie czesto beda robic profity, bo na NL5 jest masa ludzi, ktorzy automatycznie do tych 3betow folduja.
Fold to resteal overall masz ogromny, ale na NL5, z wielu powodow, to z zalozenia jest OK. Tyle ze warto faktycznie zwracac uwage czemu tak jest/czy nie da sie czegos poprawic + pasuje pamietac, ze Ty nie stealujesz super szeroko.
Cbet powiedzialbym ze jest stosunkowo niski jak na dosc tight range + NL5. Byc moze nie wykorzystujesz calgo potencjalu tego zagrania - to zagranie na tych stawkach generuje na prawde spore FEq, patrzac na to ile generuje, a ile potrzebuje
Automatycznie z faktu ze nie cbetujesz szeroko flopow, na turnie masz dosc mcono, wiec nie masz GAPa miedzy flop a turn. Na river robisz sie raczej mocno szczery z valuebetami.
Wiekszy cbet IP niz OOP, przy Twoim rozkladzie range na pozycjach, sugeruje lekko, ze bedac IP robisz sie aktywniejszy, pewnie z samego faktu posiadania pozycji. Tyle ze wlasnie ta pozycja, daje Ci wiecej mozliwosci, wiec uwazaj czy nie zamieniasz SD value w bluff, czy stosujesz pot control itd.
Sam dosc szczerze foldujesz vs cbety, co jakims dramatem tutaj pewnie nie jest, ale znow jest sygnal do tego, zeby na cos zwrocic uwage.
Wiekszy problem, to jest fold to CB 70+ w 3bet potach, bo to znaczy ze 3bety callujesz fit or fold i o ile to nie sa jakies mini3bety, to jest to kiepski nawyk.
Nie wiem czy dobrze widze, albo czy staty sa OK podstawione, ale wychodzi na to ze Ty po prostu nie raiseujesz w ogole cbetow na flopie
Wg mnie mozesz czesciej betowac vs miss CB ( float ), bo Twoi przeciwnicy zazwyczaj jesli graja check jako agresorzy, to graja check/fold - korzystaj z tych stat.