Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nl5 Bss Sh

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
228 Wyświetlenia
Kustyk90

Witam,
Gram od jakiegos czasu NL5 na FTP przenosząc sie z P*. Dziwnie mi się tam gra. Sesja wygląda tak że dostaje 3 badbity na początek i potem musze gonić całą sesję zeby wyjść na 0. Końcówkę mi się trochę lepiej grało co widać na wykresie. Z góry dziękuje za ocenę :)

Wykres:

Statystyki ( nie wiem czy kompletne czy dodać coś ) :

2 odpowiedzi
fidelloz

strasznie nitujesz, statsy jak z FR a to SH.
Malo steala.

rusher88

Siema.

- to prawda strasznie nitujesz

- wiecej podbijaj, z EP moze zostac, ale z HJ, CO, BU mozesz juz otwierac spokojnie szerszy range!

- CCPF = pockety, co nie jest zle, ale z pewnoscia mozesz callowac wiecej na pozycjach

- wiecej 3betu z blindow

- Ty prawie nie stealujesz! Na poczatek sprobuj zblizyc sie do stat typu... 25/35/25 (CO/BU/SB) - z tym ze wiadomo ze to 'zalezy' od tego kogo masz na blindach, ale to Ci da jakies pojecie o szerszej grze + da Ci podstawy, do adaptacji i zobaczysz kiedy i gdzie stealowac wiecej, a gdzie mniej

- nie wiem tez jaki masz cbet flop, ale cbet turn jest bardzo niski... co mowi mi, ze czesto mozesz byc podatny na floating

- bardzo niski cbet river, czyli slabo vbetujesz

- ogromny Fold F cbet, czyli malo tu blefujesz, malo callujesz i floatujesz ( to wynika poniekad z gry preflop )

Ogolem, masz tu sporo rzeczy do poprawy i nie dziwi mnie wyglad Twojego wykresu. Nie tracisz duzo, bo ciezko grajac takim stylem wtapiac kase, ale sie doslownie wykrwawiasz, bo jesli na stole nie ma 2-3 fishy, to ciezko Ci cos ugrac i jedza Cie blindy + jak dostaniesz jakiegos badbeata, to jest dramat :).