.
Napisane przez Rysiobrutal
przegrales dobre Audi A4 bo cie okradali na BB
jeez, a myslalem, ze to napisal jakis forumowy spamer
masz 66% steala, i f23bet 75% i ludzie Cie tam nie niszczą? o boże co za miernoty, chyba room zmienie ~~
pozatym, jak masz winrate przeZAJEBISTY na tych limitach to po co wogóle coś zmieniać? nie sadze, że na większej próbce wyciągniesz wiekszy wr. Ogólnie wynik zajebisty więc keep going - wróc jak coś się popsuje..
Jesli chodzi o BvB to nie ważne czy miałem
-30%steal i steal succes ~50%
-teraz te 66% i steal succes ~50%
Z głowy mówie bo nie siedze na swoim kompie i nie mam HM'a wiec samo przez sie opłaca wiekszy steal.
A co do resteali to kwestia adaptacji call z pozycja badz 4betbluffy itd. Ludzie się nie umią dostosować i jest mała agresja wbrew temu co się mówi o ftp jak dla mnie.
Ale z was materialiści; audi/BoraBora przecież to te same blindy na nl10 bym przegrał opla z 95r a na nl1k była by juz przegrana villa badz dwie.
Pisze to z humorystycznym akcentem
Poker a kasa z niego to tylko zera na koncie, to nasze narzędzie pracy ja to traktuje jako stracone blindy. Kwestia gdzie mogę podciągnąć coś do góry. Zawsze może być lepiej i chciałbym coś zmienić w swojej grze a ktoś z boku najlepiej wytknie mi obiektywnie błedy.
fold to 3bet 75%, fold to 4bet 63%, fold CBet to raise 58%, fold to donkbet 51% - staty, nad którymi warto popracować
wynika z nich, że warto Cię 3betować w zasadzie z any2, można szeroko 4betować (zwłaszcza, gdy 3betujesz z BB), warto raisować mnóstwo spotów, w którym ma się jakieś equity vs Twój Cbet i na niskich, mokrych boardach donkować za każdym razem, bo jest to bardzo opłacalne.
wiem co napiszesz: "ale ja się adaptuję i jak ktoś nadużywa tych zagrań to się odgryzam". no i bardzo dobrze - po prostu napisałem co jeszcze można poprawić, bo winrate sam w sobie jest bardzo dobry i wystarczą kosmetyczne zmiany
pozdrawiam
Chodziło mi raczej o to, że niewykluczone, że się nieźle adaptujesz - po prostu można lepiej
Nie mniej jednak cała Twoja gra trzyma się kupy i efektem tego jest bardzo ładny winrate ♠_thumbsup:
Pozdrawiam
ja też zartowalem
ciebie okradaja tak samo jak ty innych ale ladnie tu w tabelce wygląda ile ci ukradli
sporo rak, mozesz powlaczac sobie filrty konkretnych sytuacji, ktore inni poruszyli na wykres i zerknac czy sa ev+
Siema.
Na wstepie... masz na prawde fajne staty i widac ze ogarniasz to co robisz. Wiekszosc Twojej pracy to bedzie obecnie adaptacja itp. Ciezko poprawiac cos, co dziala dobrze, a nie zauwazam, abys byl kims, komu brakuje wiedzy teoretycznej, czy ma leaki w grze, ktore uniemozliwiaja rozwoj. Reszta to dobre myslenie, planowanie i gra pod przeciwnika.
Faktycznie to nad czym mozesz poprawcowac, a przynajmniej sprobowac, bo nie jest powiedziane, ze to sie zle sprawdza to:
Ft3bet
Ft4bet
FtDB
FCBtR
+ nie calldownujesz troche za czesto?
Yo
Jakoś sie ustosunkuje na szybkości do tego....
Ft3bet jest taki duzy bo jak otweram mega duzo to mnie lightowo 3betuja z tym ze na EP i MP pozycyjnie to jest o wiele mniejszy.
Musialbym zmniejszyc range na late żebym mogl z wieksza czestotliwoscia callowac/4betowac itd. A steal na rushu jest mega oplacalny.... musze to wrzucic w hm;ie w filtry.
A calldown to tez pewnie musze wrzucic w filtry i zobacze jak to sie dzieje w sumie wszystko wrzuce i przeanalizuje na spokojnie...