W związku z tymi statystykami mam pytanko - co zmienić? Co poprawić?
Jak to nie wystarczy to jeszcze mogę wykresy wrzucić.

W związku z tymi statystykami mam pytanko - co zmienić? Co poprawić?
Jak to nie wystarczy to jeszcze mogę wykresy wrzucić.
11k rak? Za małą próbka. Po pierwsze 19vpip i 10pfr to za duży gap. O ile na NL4 nikt tego nie zauważy to wyżej ludzie będą to wykorzystywać.
3b za niski, fold to 3b za niski.
To tak na początek
Na NL4 jest jak spoko, bo 3betujesz tylko 4 value, check/raisujesz tylko 4 value, 4betujesz tylko 4 value, natomiast na CO i BTN powinieneś dużo więcej otwierać dlatego że masz pozycję, a pieniądze w tej grze płyną do pozycji i do agresji.
Jak pójdziesz wyżej to na pewno warto
a) więcej otwierać (masz duży gap pomiędzy VPIP/ PFR)
b) nie korzystasz w ogóle z pozycji, mógłbyś otwierać na BU 2x tyle i byłoby ok, to samo na CO.
c) 3betuj także jako blef i częściej można bronić blindów, szczególnie agresywnie.
d) więcej folduj do 3betów (naturalnie wąsko otwierasz, to więcej callujesz, ale ciągle nie ma co grać bez pozycji i inicjatywy).
e) check/raise czasami też z blefem byłby ok
f) steal limped pot bardzo niski, pracuj nad tym!
to tak z grubsza
Dzięki Panowie za rady, postaram się poprawić swoją grę i po kilku tysiącach wstawie swe rezultaty. Pozdrawiam !
Siema.
11k hands to jest kilka, moze nawet 3 sesje dla niektorych osob. Ciezko tutaj cos wnioskowac na 'pewno'.
Duzy gap miedzy vpip a pfr.
NIE LIMPUJ.
Z pewnoscia WIECEJ stealuj. I na pewno mniej z SB, gdzie jestes OOP vs BB, niz z BU.
Blindy bron raczej agresywnie. Unikaj duzego calling range z blindow, bo grasz OOP i tworzysz bardzo ciezkie, czesto EV- spoty.
3betowac mozesz wiecej ( light, czyli jako bluff )
Ft3bet musisz zwiekszyc. Na takim limicie jak ten, raczej unikaj callowania rak do 3betow - szczegolnie nie calluj OOP.
Zastanow sie nad 4bet range - 4betujesz tylko KK+, natomiast czesto na SH jednak for value gra sie tez AK/QQ, okazjonanie szerzej.
Na flopie wiecej betuj vs checki przeciwnikow.
Raiseuj cbety przeciwnikow, ktorzy cbetuja duzo - jako bluff.
Zastanow sie nad swoim sporym jednak FCBtR - bo masz prawie 50% kiedy nie cbetujesz az tak duzo znow.
Statystyk na river jest za malo.
Turn wyglada OK.