Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL4 FR 44k BSS

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
252 Wyświetlenia
kaesen42
Oldschool Grinder

Prosze o analize statystyk.

Odfiltrowane FR od Sh z ostatnich 2 miesiecy ale pokazuje za mało. nie wiem moze cos zle robie.

A nizej ostatnie 43k FR odfiltrowane w ten sposob(Last45k). wrzucam jedno i drugie poniewaz statystyki sie roznia nie mam pojecia dla czego.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
rusher88
PokerStrategist

Siema.

Roznice sa bardzo minimalne.

Staraj sie nie limpowac.

Bardzo malo stealujesz, a w zasadzie to w ogole. Masz ekstremalnie maly OR z CO/BU - tylko na SB lekko odstaje. Z pewnoscia wiecej, wiecej, wiecej! :0

Wiecej 3betuj z blindow vs steal. Po prostu restealuj, bo to raczej dobrze wchodzi na micro :).

Rozszerz wiedze na temat 3betow light, bo poki co raczej ich nie robisz.

Postflop bije po oczach praktycznie brak check/raiseow, bardzo maly donkbet, oraz praktyczny brak steali limpowanych potow.

Mozesz czesciej betowac vs miss CB flop/turn, oraz IP i OOP. Po prostu jak na ten limit robisz to zbyt rzadko -> wiekszosc ludzi kiedy zagra check, jest give up.

Wydaje mi sie tez, ze troche za malo vbetujesz na river. Tak na prawde betujesz tam mega szczerze, ale to jeszcze nie jest problem... chodzi o to, ze wydaje mi sie, ze robisz to troche zbyt rzadko i czesc spotow, gdzie mozesz grac bet/fold tego nie robisz.

Ogolnie tu nie ma jakos wiekszego problemu jak na NL4. Nie chce tu wprawadzac mocnych zmian, bo jesli cos sprawdza sie po 44k hands, to raczej jest to OK :). Jednak zastanowienie sie/poszerzenie wiedzy na temat wspomnianych tematow, powinno pomoc - jak nie teraz, to w przyszlosci ;).

Odpowiedz
Cytat
kaesen42 Autor wątku
kaesen42
Oldschool Grinder

nie limpuje nic nie wiem skad ta statystka. mniejsza.

dzieki postaram sie wprowadzic wyzej wymienione zagrania do swojej gry.

Odpowiedz
Cytat