Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL25 FR 15k

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
243 Wyświetlenia
lastusermw

Statystyki należą do pewnego rega, byłbym wdzięczny za pomoc w wychwyceniu leaków/tendencji oraz sposobie w jaki mogę je exploaitować. Ostatnio spotykamy się dość często przy stołach i nie ukrywam że chwilami sprawia mi wielki trudności. Sam przeprowadziłem już pewną analizę jednak chcę żeby ktoś spojrzał na to świeżym okiem.

Wiem że do dokładniejszego poznania tendencji potrzeba konkretnych spotów, ale statystyki muszą wystarczyć. :f_cool:
Jeżeli chodzi o popup to trochę zagmatwany, ale robiłem go na szybkości. Jak macie jakieś wskazówki co w nim zmienić to walcieśmiało :)
i/o -in position/out of position
B/FvsB - Bet/FoldvsBet
Won(T raise)- won when raise turn
Won nsp - won no small pots

zapomniałem dodać że gość gra średnio z 40-60bb

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
mgrudzie

Jesli gosc jest regiem mss/sss to na pewno dobrze ma rozpracowane range preflop, a szansa jest ze gorzej mu idzie postflop. Wiec tam powinienes szukac swojego edge.

Druga sprawa, to grajac abc gosc sam sie mzoe levelowac i wchodzic w jakies 'reg wars' podczas gdy ty bedziesz robic swoje.

Patrzac na popup:
Btn/SB bardzo duzy steal -> slaby range wiec albo postflop albo 3betami go exploituj. Sprawdz czy 4betuje i stackuje sie ze spolaryzowanym rangem czy nie i tak dobierz swoj 3bet/call range.

ft3b ip ma wmiare duzy, ft3b oop maly - wiec oop bedzie duzo 4betowac pamietaj o tym.

jest agresywny na turnie i river wiec daj mu blefowac i barellowac jak bedzie okazja. Jego bet v mis cbet jest bardzo duzy, jego czekraise turn jest b.duze takze tutaj doszukuj sie value w dawaniu mu okazji do 'powieszenia sie' :)

Jego raise cbet jest tez duzy, sprawdz czy ma zdepolaryzowany czy spolaryzowany i co robi dalej. W zaleznosci czy folduje czy stackuje sie to tak dobierz swoje rece. Tak samo co robi na pozniejszych streetach jak dostaje call.

Generalnie na niego, agresywnego gracza, daj mu blefowac i barelowac. Sam mozesz indukowac u niego akcje - jesli bedziesz swoje mocne uklady grac tak jak slabe.

Odpowiedz
Cytat