Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NL20-30 SH 43k

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
305 Wyświetlenia

Domyślam się że gra moja dziurawa jest jak sito. Proszę więc o wytknięcie błędów.

Gram nl20-30sh na bossie, mogę rozdzielić statsy na 5- i 6-max jeśli to zrobi różnicę, ale wtedy próbki będą małe.. :rolleyes: Głównie jednak gram 5-max.

4 odpowiedzi
LICHYMAX

Wygląda całkiem solidnie.

Popracuj nad 4betem. Napewno miewasz spoty w których mógłbyś dochodowo grać wiecej 4bet bluff.
3betuj wiecej z pozycją.
Wprowadz do swojego asortymentu check/raise bluf.
Dlaczego nie stosujesz check/r na riverze dla value?

Na tak dużej próbce martwić może W$SD ponieżej 50%

Jaki masz winrate na tych stawkach ?

Pozdro

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Właśnie jestem breakeven na przestrzeni tych rąk, choć AI EV mówi, że powinno być +550e. Mimo wszystko staram się tym nie sugerować, tym bardziej, że masakrycznie dużo wydaje mi się że tracę na non-sd. Nie chcę mówić DS bo wiem, że leaków mam sporo. Bossmedia daje popalić, ale kikakrotnie po serii suckoutów wkradł się tilt, jest sporo rozdań na które wstyd popatrzeć świeżym okiem :facepalm:

LICHYMAX

Nie jestem może najlepszym doradca jesli chodzi o nonshowdown winnings bo sam jestem w plecy.

Myśle że pomogłoby ci otwieranie większej ilości rak na CO i BTN. 4bet bluff na notorycznie 3betujacych i odwijajacych się z blindów też .

Co do W$SD mysle że za czesto pakujesz sie w spoty kiedy jesteś zdominowany i grasz bez pozycji. Np callowanie brodway albo SC na blindach. Albo zdarza ci sie robić calldown kiedy przeciwnik jasno daje ci do zrozumienia że jesteś z tyłu bo nie chcesz zostać wyblefowany trzymając np TPTK

Ciekawy jestem co wafflecop na to

glowica32977

linia EV na bossie jest gówno warta.