Siemanko.
Przyglądnij się stealowi z BU szczególnie, ponieważ wartośc typu 43% to jest tak na prawdę mało.
Dośc wysoki 3bet vs EP, ogólnie 3betujesz ~sporo, tj. 4% z MP i 8% z CO -> z BU również 8, ale tutaj ta wartość nie przedstawia nic dziwnego. Warto popatrzyć skąd dokładnie te wartości i jaka mają relacje z Ft4bet. Przy czym jeśli Ty 3betujesz light, ludzi, którzy foldują b. dużo, to OK, wysoki fold to 4bet, to norma, ale im wyzsze stawki, tym bardziej na to patrz, bo ktoś zacznie się powoli dostosowywać.
Fold to 3bet... patrząc np. na EP, gdzie masz 13% RFI, foldujesz do 3betów 42, na MP 34, przy czym mało 4betujesz, więc znakomita część to calle. No i teraz tak... na EP wychodzi na to, że vs 3bet bronisz 7,5% range, a to pewnie 2-3x więcej, niż osoby, które Cię 3betują. Dodatkowo jestes OOP. Nie wiem na ile to próbka, a na ile Twoja tendencja, ale jest nad czym pomysleć.
No tak, w kwestiach cbetów, to jest pewnie sporo do mówienia. Najpierw musisz zastanowić się nad tym, z jakiego powodu twój cbet wygląda jak wygląda (flop) i co tak na prawde cbetujesz -> następnie jak wygląda Twój zakres na turnie. patrząc na fold to float flop i turn (71 i 63), wygląda na to, że problem moze leżeć po stonie budowania range vs sytuacja/przeciwnik/board. Niby obv. bo zawsze można tak napisać, ale ja mam na myśli fakt, że być może tak realnie Ty nie wiesz po co betujesz na flopie // na końcu posta kilka linków do flimów.
Nastepna sprawa, to Twój fold to CB też do niskich nie należy i faktycznie grze vs PFR brakuje agresji, bo Ty ani nie raiseujesz za bardzo, ani nie check/raiseujesz, ani nie donkbetujesz, ani nawet jakoś szczególnie dużo nie floatujesz na żadnym streecie.
Sam sporo foldujesz vs raise, ale tym bym się nie przejmował na NL10, ponieważ tutaj nikt na siłę nie będzie raczej tego exploitował.
Teraz tak, generlanie to Co grasz może się mimo wszystko całkiem OK sprawdzać na NL10, czy overall - nie mówie nie, bo wszystko zależy od tego na kogo trafiasz. Jednak wydaje mi się, że nie wszystko w Twojej grze jest spójne, tzn. mam wrażenie że lecisz bardziej schematami, niż myśleniem pod konkretne spoty. Tu masz 2 serie dotyczące cbetów, mam nadzieję, że pomogą:
https://polska.pokerstrategy.com/video/#searchtext=cbetach%20s%C5%82%C3%B3w&key=all&contenttype=0&gametype=0&tablesize=0&languages=pl,en&levels=basic,bronze,silver,gold,platinum,diamond&lowerlimit=0&upperlimit=100&ob=date&od=desc&page=1&rpp=10
https://polska.pokerstrategy.com/video/#searchtext=master%20your%20postflop&key=all&contenttype=0&gametype=0&tablesize=0&languages=pl,en&levels=basic,bronze,silver,gold,platinum,diamond&lowerlimit=0&upperlimit=100&ob=date&od=desc&page=1&rpp=10