Przejdź do forum
NL ZOOM bb/100?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL ZOOM bb/100?

12 Posty
10 Użytkownicy
1 Reakcje
2,095 Wyświetlenia
ObywatelSzarak

Ile mniej więcej wynosi standardowe bb/100 przy dobrej grze na:

NL2 ZOOM
NL5 ZOOM
NL10 ZOOM
NL25 ZOOM

Zdaję sobie sprawę, że określenie dobra gra i standardowe bb/100 to dość ogólne pojęcie, lecz nie posiadam dużej bazy rąk, a potrzebuję małej orientacji. Czy ktoś potrafi mniej więcej podać? Przypominam, chodzi o ZOOM

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi

od -100bb/100 do 20bb/100

kazdy ma inne standardy

Odpowiedz
Cytat
saja13

gralem nl25FR, przeszedlem na zooma, zaczalem od nl10 i po 35k hands -4 Buy iny.

przy dobrej grze

Wydawało mi się, że dobrze gram :D

Odpowiedz
Cytat
crueleq

Jeśli masz jakąś w miarę bazę, aby sobie radzić z tymi gównoregami i grasz dobrze :D
to na wszystkich powyższych da się mieć dwucyfrowy winrate. Przynajmniej na SH.
Jednak bycie b/e to dość często spotykane zjawisko :ayfkm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Jeśli masz jakąś w miarę bazę, aby sobie radzić z tymi gównoregami i grasz dobrzeto na wszystkich powyższych da się mieć dwucyfrowy winrate. Przynajmniej na SH.Jednak bycie b/e to dość często spotykane zjawisko

Mhm, ta

Odpowiedz
Cytat
Mirooo

troche inaczej
a grając ok 200000h/miesiąc ZOOM i będąc mniej więcej na zero ile bedzie rakebacku z supernowy a ile z platinum na NL10?

PS nie gram na P* stąd pytanie

Odpowiedz
Cytat
borderliner

Na NL10 na 1 000 h masz średnio 40 -50 VPP, zależy od stylu gry

Odpowiedz
Cytat
GregWawelski

Napisane przez Mirooo
troche inaczej
a grając ok 200000h/miesiąc ZOOM i będąc mniej więcej na zero ile bedzie rakebacku z supernowy a ile z platinum na NL10?

PS nie gram na P* stąd pytanie

To będzie trochę zależało od stylu, ale u mnie to by było jakieś 1800$ rake, policz sobie ile fpp za to wpadnie i stellarów. 5,5VPP za 1$rake jest jeśli się nie mylę, ale może ktoś mnie poprawi.

Co do winrate to imho na NL50 8bb/100 to już baaardzo dobry wynik przy regularnym grindzie, co stawki niżej jakieś 2bb/100 więcej można spokojnie dorzucić. Mówię regularnym grindzie, bo inaczej będzie to wyglądało, jeśli ktoś siada tylko w soboty i piątki wieczorem, a inaczej, kiedy ktoś gra w poniedziałki i środy w najgorszych godzinach. Tak czy inaczej volume ponad wszystko :fdrink

Odpowiedz
Cytat
crueleq

Napisane przez yro77

Jeśli masz jakąś w miarę bazę, aby sobie radzić z tymi gównoregami i grasz dobrzeto na wszystkich powyższych da się mieć dwucyfrowy winrate. Przynajmniej na SH.Jednak bycie b/e to dość często spotykane zjawisko

Mhm, ta

Hi,

Ok, pisząc to byłem świadomy, że to jest dość kontrowersyjne, ale byli ludzie, którzy robili 5bb+ na nl200 także... sądzę, że mając "pro" umiejętności i bazę mogliby robić 10+ up to nl25.

Odpowiedz
Cytat

Byli też ludzie co wygrywali 6kę w lotto...

...o odchyleniach nie ma co gadać...

Odpowiedz
Cytat
LAPA2000

Mam bazę z całego roku z zooma nl50. Ja oceniam to mniej więcej tak:

- dobry gracz >3bb/100
- bardzo dobry gracz 4-6bb/100
- wybitny >6bb/100

Graczy z winratem powyżej ev 6bb/100 z reprezentatywną próbką naprawdę można policzyć na palcach jednej ręki.

Odpowiedz
Cytat
ObywatelSzarak Autor wątku
ObywatelSzarak

Dzięki za odpowiedzi!

Odpowiedz
Cytat