sorry, że tak długo.
moim zdaniem dobra solidna gra na micro. Jedyne co mi się nie podobało to ciągle foldy z uwagi na brak timebanku, ale to rozumiem, bo sam gram na WH
Być może lepiej by Ci się grało 4 stoły, aby bardziej się skupić na nauce, notkach i obserwacji przeciwników niż na grindzie, ale to wiesz samemu najlepiej.
No i może jeszcze cbety
Za mało valuebetów. Można tu grać fit or fold, ale jak już trafiasz toppair to vbetujesz od jego trzeciej pary
jak np. w 33:40
16:27 rzeczywiście można callować, bo SB będzie prawdopodobnie miał range ok 50%, a Tobie wystarczy pozycja do profitowego rozegrania ręki, jednak bardziej obawiam się zdominowania przez shorta i dziwnych akcji z jego strony na flopie
21:40 Moim zdaniem raise też jest tutaj zły. Nigdy nie będziesz barrelował turna jeśli nie trafisz seta, a fiszka często dodatkowo będzie betować river po Twoim przeczekanym turnie. On może donkować TJ, 9x, Qx i nie wiesz czy kiedykolwiek on tutaj gra donk/fold. Board jest zbyt drawowaty, aby go raisować. Poza tym zamieniasz w blef gotową rękę. Na fiszkę szukamy akcji ja za 32:00 a nie takiej
więc moim zdaniem tight fold flop jest na nl4 najlepszy. Ale można wrzucić do oceny zobaczyć co sądzi judge.
26:50 chodziło mi o K9 na prawej górze
31:20 Dlatego też nie powinieneś bluff 3betować z K2o
39:00 Bardziej masz tutaj reversed implied oddsy niż implied oddsy. Jesteś zdominowany przez prawie każde Ax, zbyt rzadko złapiesz dobre equity, aby rozegrać to profitowo przeciwko dwóm fiszom, a przeciwnicy mają tutaj tylko po 50BB.
Mam wrażenie, że chyba coś Ci się pomyliło z tymi implied oddsami
Nadto z taką notką nigdy nie dojdzie z A high do showdownu
btw. też gram na micro więc bierz to z przymrużeniem oka