0:12 QTo racja, cbet. Nie wiem czemu, ale bylem przekonany, że dostałem free play, zresztą co powiedział podczas filmu
0:12 J8o, znowu masz rację. Niestety ja ponownie się zagapiłem, co w filmiku powiedziałem
11:20 niestety czas mi uciekł, a to jego beta mam już ch/f. Bo raczej wszystko co biję bierze mi xb
16:27 na SB mam sporego fisha, który gra na razie 60%rąk, na SB zapewne ma więcej, więc liczyłem jakiś 3way z jego udziałem, a moje Q9s gra całkiem nieźle vs jego range. Imo można callować i można foldować.
21:40 racja. Nigdy się nie zastanawiałem nad tego typu spotami, bo rzadko calluję tylko donkbety. Wg mnie zazwyczaj donkuje tam swoje drawy i raise nie byłby tak zły, gdybym miał pewność, że ma tylko drawy w swoim range'u. Jeśli tego nie wiem w 100% lepiej wziąć ten fold na flopie.
24:00 Tak, wiem. Mój problem jest taki, że za mało cbetuję. Mam statystyki w okolicach 48 flop/38 turn
26:50 mówisz o 98s?
31:20 Także bym to cbetował, ale widząc u niego insta call, uważam, że ma ta częściej tego Ax niż parki. Większości parek na tym flopie do jednego beta mi nie wyrzuci, więc betując flop, musiałbym barrelować turn. Nie chcę tego robić na tych stawkach.
32:40 shove turn na pewno ma sens, wyszła moja pazerność
33:40 Znowu masz rację, nie wziąłem pod uwagę tego, że gram przeciwko fishowi. Przeciwko regularsowi mógłby zagrać xb/flop bet/raise turn.
Ponieważ nie widzę, wiele value w tym. 8x mnie calluje, ale rzadko on je tam ma. A wszystkie jacki biją mnie kickerami.
Suma sumarum, vs fish tak jak mówisz jest to izi bet/bet
39:00 Zastanawiałem się nad tym. Doszedłem do wniosku, że to zraisuję, ale jest to raczej błąd. Może jakieś implied oddsy tam mam, ale nie tak wielkie jak mi się wydawało. Bo na flopie Axx wiele mnie nie wypłaci, jedynie słabsze asy, których jest aż 1
39:28 oczywiście racja
41:34 znowu się zagapiłem
42:00-42:20 kolejny brak koncentracji
42:30 chciałem wyciągnąć wiele value od jego dziadostwa, z którym mi calluje. Zazwyczaj fishe grają call/i fit or fold flop, więc za często on mnie tam po flopie nie wypłaci. A często callnie mój 3bet.
Dziękuję Ci jeszcze raz za pomoc. Sporo mam leaków. Z tego co widzę to głównym są cbety, starałem się je ograniczać, a wyszło chyba jeszcze gorzej.
W dodatku brak koncentracji i wyszła słaba gra
Dziękuję