Po części się zgadza , ale czytałem artykuły i do gry akurat byłem przygotowany całkiem nieźle , wygrywałem na początku później już było coraz gorzej (po zmianie limitu na większy). Na evereście ogólnie gra za dużo SSS o czym teraz wiem aż za dobrze i roztrwoniłem swój kapitał. A nie przegrałem tego w ciągu godziny bo to była by przesada
przecież ja nigdy nigdzie nie napisałem że z 20 centów zrobię nie wiadomo jaki bankroll , chcę pograć trochę aż uzyskam kilka $ i wtedy będzie można zacząć grać konkretnie. Oczywiście że zdaję sobie sprawę że mogę przegrać z AA przeciwko graczowi który praktycznie nic nie trafił na dealu. Trzeba od czegoś zacząć budowanie swojego kapitału a nie chcę marnować swojej kasy wpłacając ją na poker room na ,którym gram. Limit jest Limit co z tego że niski ? nie znaczy że nie da rady na nim nic wygrać nawet bez opcji BI.
Jak na razie usłyszałem tutaj tylko jedną odpowiedź która by wydawała się sensowna , reszta odpowiedzi to jakieś chamskie texty i próba napisania czegoś na temat żeby nie było że offtopują (po części offtopują).
A z tym proszeniem moderatora o zamknięcie tematu to trochę słaby pomysł , moderator już dawno powinien był zamknąć temat i usunąć posty z chamskimi odzywkami oraz offtopem i od razu temat by lepiej wyglądał , a zresztą nie mam czasu na takie zabawy żeby jeszcze do moderatorów pisać z prośbą o zamknięcie tematu.