Wiec jedziemy z podsumowaniem 10 000!
Ogolnie od wprowadzenia mojej strategii z 21.54$ zrobilem 81.46$ co daje prawie +60$(42,42$ na stolikach cashowych). Wynik nie jest powalajacy ale wiem ze popelnialem duzo bledow spowodowanych "zlym humorem" + co wazniejsze Moja Strategia jest bledna i potrzebuje malego updeata.
Staty i komentarz:
Zle rozgrywam AK, AQ, AJ(AJo na czerwono mam), KQs - czerwone, przeceniam rowniez JJ(tylko +2$) oraz 77 mam na minus.
To tyle odnosnie kart z podstawowego SHC SSS.
Karty z mojej strategii: (doliczam 0,08$ jezeli karty byly na blindach bo grajac SSS bym je sfoldowal)
A9s - -5$
A9o - + ~1$
A8s - - 2$
A8o - + 1,75$
KJs - na 0
KJo - - 4$
KTs - +1,5$
KTo - + 2$
K9s - +1,5$
K9o - na 0
+
---------------------------------------------------
- 3,25$
Pary:
66 - +1$
55 - +4,5$
44 - +1,5$
33 - +5$
22 - okolo 0
+
-------------------------------------------------
+12$
W sumie to daje nam +8,75$
Wynik zielony , ale zupelnie mnie nie zadowala bo udalo mi sie usprawnic SSS tylko o 20,62%.
Dlatego wprowadzam nowe zagrania: limp z CO/BU jezeli nikt przed nami nie bidowal ze slabymi kartami i na floopie kradniemy pule jezeli pojawilo sie Q, K lub A oraz miniraise pf z CO/BU = 2BB z troche sielniejsza reka(zawsze kicker 9+ !). To 2 zagranie wyglada typowo no slowplay dlatego mamy DUZA przewage nad przeciwnikiem ktora jest potegowana dodatkowo - Mamy nad nim pozycje.
Odnosnie tej tabelki NL50 SSS to jest ona zbyt agresywna na niskich limitach - balbym sie wejsc all ina z A2 jezeli wypadl A na srodku a np BB zrobil mini raise. Tak samo QJs raise - dla mnie ta reka jest jak na razie za slaba na raise
Zrobie update mojej taktyki i wkleje poprawki.
Poprosze o komentarze i propozycjem jak macie jakies ciekawe pomysly odnosnie taktyki ale boicie sie je wdrozyc w zycie bo wydaja sie Wam -EV to mozecie napisac ja przetestuje
Aha przerzucam sie na nl20 wiec jak chcecie spotkac <><-a na titanie to sie polecam
ps. Zalezy mi na Waszej opini