Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] KT nl50

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
505 Wyświetlenia
Aimboy

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

SB ($121.20)
Hero (BB) ($60.20)

Preflop: Hero is BB with ,
SB bets $1.50, Hero calls $1

Flop: ($3) , , (2 players)
Hero checks, SB bets $2, Hero raises to $5.50, SB calls $3.50

Turn: ($14) (2 players)
Hero bets $8, SB calls $8

River: ($30) (2 players)
Hero bets $13, 1 fold

Total pot: $30 | Rake: $0.50

4 odpowiedzi
simon1989

Nic nie wiadomo o rywalu ?? Bo wygląda mi na zagranie pod jakiegoś reada na river...

Shad0w69

Bez readów trudno oceniac taką rękę. C/r flop ciekawy przy takim boardzie, 2nd barrell tez spoko, ale na unknown przeciwnika river to dla mnie c/f.

W znacznej wiekszosci przypadkow, bedzie miał jakiegos clubsa i nie spasuje tego jak trafil na riverze.

Cholernie dziwny hand, nie mam pojęcia z czym oprócz clubsa mógl tu callować, chyba że miał jakieś J9, JT, T9, KJ, QJ i poddał się dopiero na riverze i czwartej karcie do koloru. River jest strasznie scary, nie bijesz niczego poza ww rękami i narażasz się na raise'a. To było takie "continue my story"? Bez reada ja bym jednak też optował za c/fold river. Tylko Stu Ungar może tutaj zagrać bet/raise. :f_smile:

Aimboy Autor wątku
Aimboy

No trochę rąk z nim zagrałem, raczej dobry przeciwnik, tym bardziej, że przegrałem z nim trochę. Cbety grał zawsze, raisy po cbetach nie były często sprawdzane, nigdy nie 3betował. Do sd szedł z dobrymi kartami, tutaj obstawiałem go na 2 pary/TPTK. Na river chciałem, aby moje zagranie wyglądało jak value bet, wcześniej, przy znacznie mniejszej puli pasował przy 4 kartach w kolorze. Zastanawiałem się czy nie zagrać wyżej na river, ale wtedy trudniej byłoby spasować. Chodziło mi tutaj głównie o linię jaką obrałem na river, chociaż wiem, że nie widząc poprzednich rozdań ciężko cokolwiek powiedzieć.