Witam, serdecznie wszystkich
Na wstępie dodam że ten wątek będzie dość mocno poświęcony, strategi MSS i jego rozwojowi. Na początek może troszkę o mojej grze a później przejdę do trapiących mnie pytań. Wiec zacznę może od tego że pokerem się zainteresowałem, właściwie od nie dawna bo zarejestrowałem się w październiku tego roku tak że relatywnie nie dawno no nie mówię tu już o tym że wcześniej za nim tu trafiłem do doczytywałem coś na innych serwisach itd ale nie o tym. Tak że staż z pokerem mam nie wielki, a konie już chciał bym kraść
w przybliżeniu dodam że mam rozegrane jakieś 2500k rąk gram dziennie sesyjki po 2 godziny bo na więcej czas nie pozwala, no i plus do tego czytanie art , oglądanie filmików itd poker room PP limit Nl2 stoły fullring.
Teraz może przejdę do zadawania pytań które gdzieś tam za mną chodzą i nie dają mi spokoju, prosił bym o wasze rady.
1. Zacznę może od pierwszego pytania, mianowicie miewaliście tak że podczas sesji przykładowo 2 godzinnej weszliście z jakimiś dobrymi kartami może raz może dwa ??? wiem że MSS jest nastawiona na granie Tight agresive no ale dużo rozdań mi przechodzi koło nosa dodam że starałem się dopasować do przeciwnika rozgrywać może troszkę więcej rąk no ale kończyło się to fiaskiem;/ prosił bym o wasze rady tutaj jak wy na niskich limitach sobie z tym radziliście ? ? ?
2. Jak wyglądały wasze początki MSS ? ? ?
3. Robiliście jakieś modyfikacje rąk startowych czy przez pewien czas trzymaliście się tabelki MSS ? ? ? a dopiero później wprowadzaliście innowacje do swoich rąk.
4. Podczas sesji do czego przywiązywaliście największa uwagę chodzi mi tu miedzy innymi zachowanie gracza przy stole itp ? ? ?
5. Jaki czas sesji preferujecie co ile robicie przerwę ? ? ? bo dodam że dzisiaj np zrobiłem sobie sesje 4 godziną i powiem wam że niezbyt mi szło ;/
6. w ile udawało wam się przejść dany limit czy to nie ma reguły ? ? ?
7. Jakie stoły wybieraliście FR czy SH ? ? ? czy tutaj kwestia indywidualna
Na koniec, chciał bym o wypowiedzi wszystkich graczy grających strategią MSS jak i również trenerów chciał bym mieć po prostu większy pogląd na to wszystko i bardziej nastawić się na wygrywanie. Nie wiedziałem gdzie ten wątek zamieścić ale wydaje mi sie że tu będzie pasował jak ulał jeżeli sie mylę proszę moderatora o przeniesienie go. Jeżeli przypomną mi się jakieś pytania o których nie napisałem powyżej na pewno zadam je w tym wątku.
Pozdrawiam serdecznie GoodLuck321