Przejdź do forum
BSS SH Study Gruoup...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

BSS SH Study Gruoup NL2-NL10

92 Posty
44 Użytkownicy
0 Reakcje
9,268 Wyświetlenia
paqnek

Hej,
Proponuje utworzenie grupy learningowej dla mikrusow. Sadze, ze pare osob chetnych sie znajdzie, a w gromadzie moze nauka przyjdzie latwiej.
Co proponuje:
- Sweaty
- Sessions reviews
- Omawianie rak na forum i porownywanie z ocenami trenerow.

Mozemy sie zgadac przez skype lub gg.
GG: 2465059

Jak ktos ma jakis pomysl, co moglibysmy zrobic, zeby usprawnic dzialanie grupy i zeby sie nie rozpadla po pierwszym tygodniu byloby super. Poza tym przydalby sie lider grupy, osoba sumienna, ktora moglaby poswiecic swoj czas w wiekszym stopniu niz np. ja (Praca>Poker).

Jesli znalazlby sie chetny gracz z wyzszych limitow, aby podzielic sie swoja wiedza, w imieniu wszystkich moge powiedziec, ze bedziemy bardzo zobowiazani ;)

Odpowiedz
Cytat
91 odpowiedzi
Qbaloz

Jestem zainteresowany. Niedawno przeszedłem na sh, wcześniej grałem fr, gram nl10 na P*.

Odpowiedz
Cytat
zuczek92

tak jak mówiłem, I'm in. Aktualnie NL5.

gg: 24496577

Odpowiedz
Cytat
paqnek Autor wątku
paqnek

Zuku, cos nie moge Cie wyszukac na skype, a na gg nie odpisujesz. Jak cos to daj znac.

Startujemy po nowym roku :)

Odpowiedz
Cytat

Ja też jestem zainteresowany gg: 153337

Odpowiedz
Cytat
sasinex

Ja tez jestem zainteresowany NL10. GG 5257382

Odpowiedz
Cytat
st0rmSC

Ja również byłbym chętny zwłaszcza pograć jakieś sweety czy porozkminiać ręce. Nie mam zbyt dużo czasu ale w weekendy się zdarza ;)
Gram NL10 na party póki co będę miał tez cześć rolla na europoker. Gram SH w sumie od polowy grudnia.

GG 3640695

pozdro

Odpowiedz
Cytat
jevgienij

Ja jestem chętny, zwłaszcza na sweaty. NL10 P*.

Odpowiedz
Cytat

Ja również chętny, GG 6103398. Gram NL2.

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301

Ja tez jestem chętny. Grałem NL 10 - 25, ale przez moje ostatnie wyczyny ostał mi sie jeno roll na NL4. Dlatego tez chetnie dołacze zeby miec motywacje do pracy moc wspólnie analizowac gre.

Odpowiedz
Cytat
jevgienij

OK, wydaje mi się, że parę osób już jest, więc trzeba wykorzystać początkowy zapał i zaczynać :) Ktoś ma ochotę pobawić się w szefa? Ja niestety nie dam rady, bo poker<praca+studia+treningi.

Kiedy pierwszy sweat? Może jutro wieczorem?

Odpowiedz
Cytat
Endurx

Jeśli nie chcesz zarządzać grupą to po jaką cholerę ją w ogóle zakładasz, dla mnie jest to co najmniej nie logiczne a już na pewno nie poważne. Słuchajcie zjadłbym frytki z kurczakiem ale ktoś musi mi obrać ziemniaki i upiec skrzydełka :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Qbaloz

Tak to się nie zbierzemy. Niech każdy poda swój nick na Skype na początek.

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
jevgienij

Napisane przez Endurx
Jeśli nie chcesz zarządzać grupą to po jaką cholerę ją w ogóle zakładasz, dla mnie jest to co najmniej nie logiczne a już na pewno nie poważne. Słuchajcie zjadłbym frytki z kurczakiem ale ktoś musi mi obrać ziemniaki i upiec skrzydełka :ayfkm:

Jeśli to było do mnie, to uprzejmie informuję, iż nie ja założyłem ten temat, a mój post miał na celu tylko motywację wszystkich do startu. Ponadto, nie z przymiotnikami piszemy razem, więc "nielogiczne" i "niepoważne".

Odpowiedz
Cytat
hedgerocker

Odpowiedz
Cytat
Faust00

też bardzo chętnie się dopisze i coś wspólnie pogram.

nl10 P*

Odpowiedz
Cytat
Supremezdw

Witam swietna inicjatywa na poczatek roku . Ja osobiscie do tej pory grywalem full ring i chcialbym rozpoczac przygode z sh . Grywam na party i i kilku roomach ipoker.

gg : 38080723

Odpowiedz
Cytat
paqnek Autor wątku
paqnek

Napisane przez jevgienij

Napisane przez Endurx

Jeśli to było do mnie, to uprzejmie informuję, iż nie ja założyłem ten temat, a mój post miał na celu tylko motywację wszystkich do startu. Ponadto, nie z przymiotnikami piszemy razem, więc "nielogiczne" i "niepoważne".

To raczej bylo do mnie. Drogi kolego endrux, naprawde nie wiem co Ci mam powiedziec. Ze powinienem byc liderem grupy, kiedy nie moge sie temu w pelni poswiecic? Czy moze, ze powinienem nie zakladac watku, chociaz wiele osob wyrazilo chec do uczestniczenia w takiej grupie?

Proponuje spotkanie organizacyjne o 20.00 w srode. Konferencja przez skype'a. Wybierzemy wtedy osobe lub osoby, ktore zajma sie prowadzeniem grupy.

Odpowiedz
Cytat