Przejdź do forum
bss nl4 - ktory roo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bss nl4 - ktory room zeby wyrobic bonus (kapital startowy)

15 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,030 Wyświetlenia

jw. interesuje mnie ktory room polecicie do rozpoczecia nl4 bss z 50$ kapitalu startowego i czy w ogole grajac taki limit mozliwe jest wyrobienie odpowiedniej ilosci punktow zeby zachowac te 50$ i wyrobic bonus +100$. dzienna ilosc rak powiedzmy ~800. bardzo prosze o odpowiedzi.

edit: dodam, ze bedzie to SH.

14 odpowiedzi
oooigo
PokerStrategist

Witam.

Jak najbardziej jest to możliwe. :)

Ja grając na tym limicie na PartyPoker na 4 stołach przez godzinę mam gdzieś 8-10 punktów a zeby wyrobić ten binus potrzebujesz 300 PP więc byłoby to 30 kilka godzin przy takiej grze. Oczywiście jak dasz radę mozesz grać na większej ilości stołów.

Pozdrawiam

SamRadziwill
Elite Grinder

Ja kiedyś wyrobiłem cały bonus grając BSS na NL2, więc da się :D

SJS
SJS
Elite Grinder

18 stołów otwierasz na nl4 i w ciągu godziny masz jakieś 50PP.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok, fajnie. tylko jeszcze jaki room polecicie do bss nl4 SH?

SJS
SJS
Elite Grinder

Party Poker

sebczuks
PokerStrategist

tak zdecydowanie Party Poker, okolo 10k rąk NL4 i masz 300PP

Tylko troche poczytaj zanim zaczniesz grac wogóle

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

hehe te wszystkie pytania sa nie w moim imieniu, ja gram w pokera na innym roomie i mam sie dobrze:P Hmm party poker widze dobra opcja. oprocz tego roomu jakis inny jest godzien uwagi jeszcze?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Bardzo mi zalezy na jakichs jeszcze wskazowkach. otoz jaki room nadalby sie do nl4 bss SH zeby wiadomo "piac sie" do gory i przy okazji wyrobic bonus startowy oprocz wczesniej wspomnaniego juz party poker. dziekuje za odpowied

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

"bump" - ponawiam prosbe o polecenie jakiegos roomu do NL4 BSS SH zeby dalo sie rowniez wyrobic bonus startowy OPROCZ PP. dzieki

matelusz
PokerStrategist

Niezły będzie też Mansion Poker, ma jeden z najlepszych przeliczników $ - PS.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzieki za propozycje. do pelni szczescia potrzeba mi ostatniego trzeciego roomu nadajacego sie do wyzej wymienionych celow. Z gory dzieki za ostatnia propozyucje

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A co powiecie na pokerstars? nie nadaje sie do nl4 BSS? na poczatek?

szok38
Elite Grinder

Lechu ale kombinujesz;).Nie grałem na starsach ,ale grający tam pisali, ze nie nadaje sie do wyrabiania bonusów na mikro.Bonusem jest podobno poziom.Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hehe. po prostu potrzebujec 3ci room nadajacy sie do tego. ot, wszystko co potrzebuje:). a wyrobienie bonusa chodzilo mi glownie czy DA rade wyrobic ten bonus na tym limicie. jestem juz raczej zdecydowany na poker stars.