Przejdź do forum
BSS NL25 Full Tilt ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] BSS NL25 Full Tilt - analiza pełnych statów

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
502 Wyświetlenia
ablazer
Elite Grinder

Cześć,

Ostatnio zauważyłem, że jest taki ciekawy wątek i postanowiłem poprosić was o pomoc. Gram na full tilt od dłuższego czasu. Od powiedzmy lutego zająłem się z powrotem pokerem, zmieniłem trochę nastawienie, ale także grę. Z tego powody wklejam wszystkie wykresy/staty od tamtego czasu. Jak widać wynik nie jest zbyt pokrzepiający. Męczę się okrutnie z NL25 na full tilt i nie widzę już powodów dla których tak się dzieje. Wcześniej myślałem, że to wina tiltowych sesji, na których potrafiłem stracić dużą część bankrolla, wydaje mi się, że wygrałem w pewnym sensi tą psychologiczną walkę i takie sesje już nie zdażają się w większości. Poniżej wklejam staty, za każdą uwagę będe wdzięczny.

wykres

Preflop

Preflop2

Postflop

Steal

P.S. Nie wiem jak powstawiać obrazki, co mi się nic nie wyświetla.

Pozdrawiam

4 odpowiedzi
babel92
Oldschool Grinder

Hej =)

Staty wyglądają nieźle - nie zauważyłem jakiegoś dużego leaku (może mi umknął, bo nie ogarniam statów z Elephanta :f_ugly: ). Generalnie mógłbyś pograć trochę luźniej, jakieś 16/14 coś takiego (więcej suited connectorów, podbijaj wszystkie pockety). No i graj swoje - miewałem już okresy 20-23k break even, ale nie można się tym przejmować :) Przyjdzie korekta :D

Pozdro =)

PS. A na ilu grasz stołach?

ablazer Autor wątku
ablazer
Elite Grinder

Hej;)

Właśnie to jest najgorsze, sam nie widzę poważnych uchybień w moich statach. Gram około 7 stołów otwartych, niestety elephant okrutnie muli i mimo, że przez wiekszość czasu mógłbym grac na większej ilości, to gdy chcę dokładnie sprawdzić przeciwnika, czasem dostaje sitouty na 2 innych stołach. Elephanta planuje zmienić, ale nie mogę uporać się z intalacją PT3. Co do gry luźniej, naprawdę mnie dziwi moje tylko 14 VPIP. Podbijam wszystkie parki, na forum często moje podbijane SC są uważane za zbyt luźne, więc nie wiem jak jeszcze poluźnić moją grę.

Pozdrawiam

babel92
Oldschool Grinder

Większy steal z late i 3bet blindów :f_thumbsup: A co do liczby stołów - skoro dostajesz sit outy to ewidentny znak, że nie ogarniasz, już o pisaniu readów czy wyłapywania game flow stołu nie wspominając :( Graj na 4 stołach i powinno być lepiej ;) Nie ilość, lecz jakość :)

Pozdro =)

ablazer Autor wątku
ablazer
Elite Grinder

Dzięki za wskazówki, zacząłem stosować 3bet blindy, uważam, że to dobry pomysł. Co do late z późnej, z czym kradniesz Ax gdzie x=<7 to dobry złodziej? Kiedyś kradłem więcej, ale dostawałem zaskakująco dużo 3betów i uznałem, że to palenie kasy.

Co do liczby stołów, zmniejszyłem do 6. Przy 4 naprawdę się nudzę i tracę na koncentracji. Co do sitoutów, wynikają one jedynie z tego, że szczegółowe staty w elephancie otwierają mi się okrutnie długo, często na ftp muszę brać czas żeby tylko je zobaczyć. Jestem w procesie instalacji HMa więc zobaczymy jak to będzie;)