Hej, proszę oceń to 'arcydzieło'.
To moje handy z okresu od sierpnia (kiedy jeszcze nie pracowałem nad grą) do połowy października (gdzie już coś zacząłem robić) ale na pewno jest masa leaków, które wyłapiesz
Pozdrawiam

Hej, proszę oceń to 'arcydzieło'.
To moje handy z okresu od sierpnia (kiedy jeszcze nie pracowałem nad grą) do połowy października (gdzie już coś zacząłem robić) ale na pewno jest masa leaków, które wyłapiesz
Pozdrawiam
Siemanko.
Wszystko widać
Nic nie 3betujesz
2,2% 3bet z BU, to prawie jak z EP na FR
No może przesadzam, ale na prawdę ultra tight.
Za to callopen nawet z MP masz dośc szeroki. Na te 2 rzeczy z pewnością powinieneś zwrócić uwagę.
Fold to 3bet... no i tutaj sprawa wygląda tak.. albo zobaczmy po prostu na Twój RFI pozycyjny i na fold to 3bet pozycyjny.
12-40, bo w takim przedziale sie on mieści. 12 masz na EP, przy czym Ft3bet to 43%, a call to 49% -> oznacza to, że w zasadzie vs 3bety kiedy jesteś na EP callem bronisz połowę z tego co otwierasz. Imo, to zdecydowanie szerzej, niż przeciętna osoba 3betuje vs Twoje EP.
Na późnych, lub na SB, masz wysoki Ft3bet, ale to raczej wynika z tego, że otwierasz szeroko i właśnie, nie da się szerzej? Micro zoom, wydaje mi się idealnym miejscem do otwierania bardzo szeroko z późnych
Widać również, że w zasadzie nie 4betujesz.
Postflop, rzuca się w oczy kilka rzeczy, na które możesz zwrócić więcej uwagi:
- bardzo mało betujesz vs miss CB
- Twoje raisey to absolutne nutsy, a przynajmniej tak bym je traktował, bo ich prawie nie ma
- masz ogólnie bardzo niską agresję, ale widać, że faworyzujesz calle grając vs agresor, ale to ogólnie obszerny temat, bo masz poszerzony callopen itp.
proponowałbym wprowadzić do gry, torchę więcej agresji, tyle że ją dobrze kierunkować. Przede wszystkim zacznij trochę 3betować, zwróc uwage na to jak idzie Ci w 3bet potach, w których callujesz i zacznij atakować więcej single raised pots, nie bądź tak skrajnie pasywny :).
Ps. WWSF 41, WTSD 30 i W$SD 49 - to w sumie idealnie obrazuje Twoją grę + pokazuje właśnie, że być może warto zwrócić uwagę na to, żebyś dorzucił troche agresji, a mniej szedł na SD z marginalnymi rękami.
Dzięki wielkie za analizę,
W szczególności agresja i więcej light 3betów, jak najbardziej się zgadzam.
Za kilka dni wrzucę kolejną próbkę(o ile można?) 20k z tymże juz z listopada i zobaczymy jaka będzie różnica w grze
Dziękuję za uwagi!
Pozdrawiam