Przejdź do forum
Zmiana EUR na USD N...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zmiana EUR na USD Neteller problem z pokerstars

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,155 Wyświetlenia
szeryf92
Poker Player

Witam,
mam mały problem albowiem, że zamieniłem sobie rachunki z Euro na usd co wiązało się z zamknięciem jednego konta i otwarciem drugiego w usd. Wszystko dobrze poszło tylko teraz mam problem bo gdy chce z depozytować dolary z pokerstarsa na netellera to mam wpisane stare konto netellera a nie mam pojecia jak zrobić aby wypłacić na konto które mam teraz w usd. Ktoś pomoże macie pojęcie coś o tym? z Góry bardzooo dziekuję ! :f_drink: :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
zielony54
PokerStrategist

Najprawdopodobniej musisz najpierw cokolwiek wpłacić z nowego rachunku bo nie można wypłacać na rachunek, z którego wcześniej nie było wpłaty.

Odpowiedz
Cytat
szeryf92 Autor wątku
szeryf92
Poker Player

chodzi mi o to ze w pokerstars podczas depozytu nie ma możliwości wklepania nowego rachunku neteller tylko jest ten stary nie działający.

Odpowiedz
Cytat
zielony54
PokerStrategist

Aha, sorry źle zrozumiałem, najlepiej pisz od razu do supportu szybko odpowiadają

Odpowiedz
Cytat
sokolzb
Elite Grinder

Napisz do supportu, ja tak miałem ze skrillem. PS musiało usunąć stare konto, później już mogłem robić wpłaty z nowego konta.

Odpowiedz
Cytat
szeryf92 Autor wątku
szeryf92
Poker Player

dzięki wszystko zakończyło sie elegancko pokerstars usunął nowe konto. I wypłaciłem na nowym Pozdrawiam serdecznie! :) Miłego dnia życzę !

Odpowiedz
Cytat