Hej czy tylko ja mam zablokowaną kartę? Działa wam stronka netellerka?
Mam błąd wczytywania strony, karty nie używałem, wypłata z fulltilta wisi od wczoraj.
mi dzisiaj udało się wypłacić z bankomatu, ale stronka od paru godzin nie działa;/
Kaczy o której wypłacałeś? ja byłem koło 13.00 i transakcja zablokowana. Cholera dawno czegoś takiego nie było.
Napisane przez marinhos
Kaczy o której wypłacałeś? ja byłem koło 13.00 i transakcja zablokowana. Cholera dawno czegoś takiego nie było.
ok 11
Też dzisiaj nie mogłem zapłacić za zakupy- jest jakaś ogólna awaria. Dział IT NETELLERa pracuje nad usunięciem usterki.
Pozdrawiam
wygląda na to, że nadal nie działa.. nie można płacić kartą, ani zalogować się na konto. i to właśnie wtedy, gdy chciałam zrobić pierwsze od pół roku zakupy korzystając z karty netellera
ja właśnie wróciłem ze zakupów i mi odrzucało transakcje... więc nie działa jeszcze...
A może dostałeś coś podobnego http://scr.hu/0ml2/br9zk
'Dostałem już to jakiś czas temu i jak podejrzewałem to phishing. Dostałem pare podobnych takich stron i przekazałem do Netellera.
NETELLER
3 hrs ·
To everyone asking about the site: thanks for the notification. Our IT team is working on the problem. We'll keep you updated.
NETELLER
1 hr ·
NETELLER is currently subject to a cyber-attack. The type of attack is a denial-of-service (DoS) which means the criminals want to keep you from using the service. Our teams are working hard to resolve the issue. Currently the website is affected, as well as the payment processing system.
All funds are safe in your accounts or with merchants and no personal data is at risk.
We are expecting to return to normal service soon and we apologise for the inconvenience caused.
Relacja na żywo - jakby coś to czytam i czekam na kolejne newsy, bo mi wisi trochę dolanów
Płatności chodziły jak stronka nie działała.
Chwilowo wszystko działa, ktoś pisał do nich czy już po wszystkim?
Czyli platności działają już? bo stronka to widze raz działa a za chwile znowu brak;/