hej dzis probowałem , wybrac hajs z netka sprawdzilem 5 bankomatow , bo akurat tyle bylo pod reka , jutro wiecej ogarne ,
i tak dziala w WBK i Euronet , ale nie dziala w PKO,PKO sa chyba( lub to byly 2 takie same ale PKO) i nie dziala na pewno z tego bankomatu skoku stefczyka ,
i teraz najpierw bylem w WBK , i wszystko szlo ok , przeliczylo zl na usd , pisalo ze po kursie 3.28( dzis jest 3.36 ) cos , ale ok ale nigdzie nie bylo opcji zaznaczenia ze chce wybierac przez nieznany kurs , na koncu gdy juz mi policzylo ile PLN=USD , byla tylko opcja czy chce przeliczyc w USD( to wlasnie chyba nieznany kurs) czy w PL ,
ale gdy dalem i tak i tak bo 2 razy probowalem , pisalo cos ze cos jest nieaktywne i wyrzucilo karte( moze to zly bankomat)
i tutaj wlasnie mam pytanie czy na koncu jak sie klika USD to wlasnie chodzi o ten nienznany kurs ( bo tak czy siak juz wczesniej przeliczylo)
w euro necie moze by dzilalo , ale jak zobaczylem ze chce mi pobrac za 2.96 kurs to podziekowalem ,
jutro sporobje w innym bankomacie WBK , jakie inne bankomaty oprocz euronet i WBK , wam dzialaja ?